مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی رفتار میکرومکانیکی بافت سیب زمینی به وسیله میکروسکوپ الکترونی: تأثیر زمان انبارداری، انرژی ضربه و شعاع انحنای محل ضربه

صفحات

 صفحه شروع 347 | صفحه پایان 363

چکیده

 در این تحقیق از تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) برای بررسی رفتار میکرومکانیکی بافت سیب زمینی رقم سانته در مدت زمان انبارداری 16 هفته, با سطوح انرژی ضربه شاهد (صفر), سطح 1 (0/002± 0/031 ژول) و سطح (0/02± 0/320 ژول) و با شعاع انحنای محل ضربه (35 و 45 میلی متر) استفاده شد. پس از گذشت مدت انبارداری در فاصله های 2 هفته ای, برای هر کدام از غده های سیب زمینی آزمون ضربه انجام شد و سپس متغیرهای محتوای رطوبت, فشار ترگر سلول, سطح مقطع سلول, محیط سلول و آسیب ضربه تعیین گردید. محافظت بسیار خوب و قابل قبول از ریزساختار سیب زمینی طی فرآیند آماده سازی نمونه جهت مشاهده در SEM به دلیل استفاده از هگزا متیل دی سیلازان (HMDS) برای خشک کردن شیمیایی بافت یک دستاورد مهم در پژوهش حاضر می باشد. نتایج نشان داد که با گذشت زمان انبارداری یک روند کاهشی معنی دار در سطح احتمال 5 درصد در محتوای رطوبت و فشار ترگر سلول وجود دارد. همچنین سطح مقطع و محیط سلول طی مدت انبارداری به طور معنی داری کاهش یافت (سطح احتمال 5 درصد). به طور کلی افزایش شدت ضربه باعث کاهش معنی دار محتوای رطوبت, فشار ترگر سلول, سطح مقطع و محیط سلول در سطح احتمال 5 درصد شد. همچنین اثر متقابل سه گانه زمان انبارداری, شدت ضربه و شعاع انحنای محل ضربه بر آسیب ضربه ایجاد شده در بافت سیب زمینی در سطح احتمال 5 درصد معنی دار است. بررسی ها نشان داد با افزایش زمان انبارداری, ضربه شدیدتر و شعاع انحنای کوچک تر در محل برخورد, حجم آسیب وارده به طور معنی داری بزرگ تر خواهد بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یونجی، صفورا، احمدی، ابراهیم، و علوی نیا، علی. (1397). بررسی رفتار میکرومکانیکی بافت سیب زمینی به وسیله میکروسکوپ الکترونی: تأثیر زمان انبارداری, انرژی ضربه و شعاع انحنای محل ضربه. ماشین های کشاورزی، 8(2 )، 347-363. SID. https://sid.ir/paper/201398/fa

    Vancouver: کپی

    یونجی صفورا، احمدی ابراهیم، علوی نیا علی. بررسی رفتار میکرومکانیکی بافت سیب زمینی به وسیله میکروسکوپ الکترونی: تأثیر زمان انبارداری, انرژی ضربه و شعاع انحنای محل ضربه. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1397؛8(2 ):347-363. Available from: https://sid.ir/paper/201398/fa

    IEEE: کپی

    صفورا یونجی، ابراهیم احمدی، و علی علوی نیا، “بررسی رفتار میکرومکانیکی بافت سیب زمینی به وسیله میکروسکوپ الکترونی: تأثیر زمان انبارداری, انرژی ضربه و شعاع انحنای محل ضربه،” ماشین های کشاورزی، vol. 8، no. 2 ، pp. 347–363، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201398/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button