مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,258
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

464
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی خواص رئولوژیکی توت فرنگی پوشش دهی شده با متیل سلولز

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 162

چکیده

 از جمله روش های مرسوم جهت افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت میوه ها, استفاده از پوشش های خوراکی می باشد. در این مطالعه اثر کاربرد پوشش خوراکی متیل سلولز و زمان نگه داری روی برخی از خواص مکانیکی شامل: تنش تسلیم, کرنش تسلیم, انرژی گسیختگی و همچنین رفتار ویسکوالاستیک میوه توت فرنگی در آزمون تنش آسایی بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت. آزمون های سوراخ کردن و تنش آسایی با استفاده از دستگاه سنجش بافت اجرا گردید. در این پژوهش, نمودار کاهش تنش نسبت به زمان ترسیم و مقادیر ضرایب مدل سه جزئی ماکسول و زمان های تنش آسایی محاسبه گردید. طبق نتایج به دست آمده, کاربرد این پوشش تاثیر مثبت افزایشی بر کرنش تسلیم و انرژی گسیختگی بافت محصول در طی انبارمانی داشت. میانگین تنش تسلیم و انرژی گسیختگی برای نمونه پوشش دار و شاهد به ترتیب 0.11, 5.71 و 0.09, 4.12 مگاپاسکال به دست آمد. در طی زمان ماندگاری مقدار اجزاء الاستیک مدل ماکسول عمومی کاهش یافت. نتایج نشان می دهد که مدل ماکسول ارائه شده به طور رضایت بخشی (0.96<R2, RMSE<0.76) متناسب با داده های تجربی است. استفاده این پوشش خوراکی از کاهش زمان تنش آسایی بافت توت فرنگی های تیمار شده جلوگیری کرده که موجب بهبود خواص رئولوژیکی بافت میوه گردیده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ندیم، زهرا، و احمدی، ابراهیم. (1395). بررسی برخی خواص رئولوژیکی توت فرنگی پوشش دهی شده با متیل سلولز. ماشین های کشاورزی، 6(1)، 153-162. SID. https://sid.ir/paper/201418/fa

    Vancouver: کپی

    ندیم زهرا، احمدی ابراهیم. بررسی برخی خواص رئولوژیکی توت فرنگی پوشش دهی شده با متیل سلولز. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1395؛6(1):153-162. Available from: https://sid.ir/paper/201418/fa

    IEEE: کپی

    زهرا ندیم، و ابراهیم احمدی، “بررسی برخی خواص رئولوژیکی توت فرنگی پوشش دهی شده با متیل سلولز،” ماشین های کشاورزی، vol. 6، no. 1، pp. 153–162، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201418/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button