مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

913
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات و مدل سازی ریاضی چروکیدگی سیر (.Allium sativum L) در طی خشک کردن به صورت همرفتی (یادداشت تحقیقاتی)

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 73

چکیده

 سیر یکی از مهم ترین گونه های پیاز می باشد. سیر خشک شده از نظر اقتصادی دارای اهمیت زیادی است. در این تحقیق, لایه های نازک سیر در دماهای 50, 60 و 70 درجه سانتی گراد و ضخامت های 2, 3 و 4 میلی متر در خشک کن هوای داغ آزمایشگاهی با سرعت هوای 1.5 متر بر ثانیه خشک شدند. متوسط چروکیدگی ورقه های سیر, 69.8 درصد به دست آمد. منحنی های تغییرات چروکیدگی حجمی ورقه های سیر بر اساس داده های بدست آمده از آزمایش, برازش شد. نتایج بررسی تغییرات درصد چروکیدگی طی خشک شدن در دماهای مختلف هوا و ضخامت ورقه ها نشان داد که اثر دمای هوای خشک کن و نیز ضخامت ورقه ها روی چروکیدگی محصول معنی دار نیست و چروکیدگی فقط تابعی از میزان رطوبت محصول می باشد. با بررسی 4 مدل تجربی مختلف و با محاسبه ضرایب همبستگی (R2), ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE) و مجموع مربعات خطا (SSE) بین داده های تجربی و نتایج پیش بینی شده توسط هر مدل, در محیط نرم افزار متلب, مناسبترین مدل توصیف کننده تغییرات چروکیدگی ورقه های نازک سیر انتخاب شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رسولی، مجید، و سیدلوهریس، سیدصادق. (1391). بررسی تغییرات و مدل سازی ریاضی چروکیدگی سیر (.Allium sativum L) در طی خشک کردن به صورت همرفتی (یادداشت تحقیقاتی). ماشین های کشاورزی، 2(1)، 67-73. SID. https://sid.ir/paper/201444/fa

    Vancouver: کپی

    رسولی مجید، سیدلوهریس سیدصادق. بررسی تغییرات و مدل سازی ریاضی چروکیدگی سیر (.Allium sativum L) در طی خشک کردن به صورت همرفتی (یادداشت تحقیقاتی). ماشین های کشاورزی[Internet]. 1391؛2(1):67-73. Available from: https://sid.ir/paper/201444/fa

    IEEE: کپی

    مجید رسولی، و سیدصادق سیدلوهریس، “بررسی تغییرات و مدل سازی ریاضی چروکیدگی سیر (.Allium sativum L) در طی خشک کردن به صورت همرفتی (یادداشت تحقیقاتی)،” ماشین های کشاورزی، vol. 2، no. 1، pp. 67–73، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201444/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button