مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,232
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

546
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رتبه بندی واحد های تولیدی چرم از منظر ویژگی های کارآفرینی کارکنان بر اساس سیستم خبره فازی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 16

چکیده

 هدف از مقاله حاضر, رتبه بندی واحدهای تولیدی چرم از منظر ویژگی های کارآفرینی کارکنان آنها است. بر همین اساس, مدلی بر مبنای تئوری مجموعه های فازی برای تعیین نمره کارآفرینی در سازمان از منظر ویژگی های کارآفرینی کارکنان ارائه می شود. این مدل پنج مرحله دارد: در اولین مرحله, متغیرهای ورودی و خروجی مدل بر اساس تئوری های موجود به دست آمده است. ورودی های این مدل عبارت اند از خلاقیت, نوآوری, ریسک پذیری, مسوولیت پذیری و توفیق طلبی. در مرحله دوم, ورودی ها و خروجی ها پس از افرازبندی, به اعداد فازی تبدیل شده است. در مرحله سوم, قوانین استنتاج که به صورت قوانین اگر- آنگاه است, بر اساس ادبیات موضوع و نظرهای افراد خبره تدوین شده است. در مرحله چهارم, فازی زدایی انجام گرفته و در مرحله پنجم, مدل طراحی شده آزمون شده است. نتیجه آزمون مدل نشان می دهد که مدل ارائه شده اعتبار بالایی دارد. در نهایت, با استفاده از مدل طراحی شده, نمره کارآفرینی سازمانی برای واحدهای تولیدی چرم محاسبه شده است. جامعه آماری این تحقیق را 11 واحد تولیدی چرم در استان آذربایجان شرقی که 20 پرسنل و بیشتر داشته اند, تشکیل داده است. به دلیل محدودبودن جامعه آماری, کل جامعه پیمایش شده است. به منظور گردآوری داده ها از اعضای جامعه آماری, از پرسشنامه استفاده شده که روایی و پایایی آن سنجش و تایید شده است. نتایج پژوهش نشان دهنده آن است که شرکت های چرم سازی آیدا, شاهگلی و مرکزی به ترتیب با نمره کارآفرینی 0.626, 0.621 و 0.604 در رتبه های اول تا سوم قرار دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    تقی زاده، هوشنگ، و تاملی، ناصر. (1393). رتبه بندی واحد های تولیدی چرم از منظر ویژگی های کارآفرینی کارکنان بر اساس سیستم خبره فازی. پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار، 5(6)، 1-16. SID. https://sid.ir/paper/201497/fa

    Vancouver: کپی

    تقی زاده هوشنگ، تاملی ناصر. رتبه بندی واحد های تولیدی چرم از منظر ویژگی های کارآفرینی کارکنان بر اساس سیستم خبره فازی. پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار[Internet]. 1393؛5(6):1-16. Available from: https://sid.ir/paper/201497/fa

    IEEE: کپی

    هوشنگ تقی زاده، و ناصر تاملی، “رتبه بندی واحد های تولیدی چرم از منظر ویژگی های کارآفرینی کارکنان بر اساس سیستم خبره فازی،” پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار، vol. 5، no. 6، pp. 1–16، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201497/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button