مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,399
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

722
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

4

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات د رجه حرارت و شوری های مختلف بر رشد و بازماند گی میگوی جوان پاسفید (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 96 | صفحه پایان 104

چکیده

 میگوی وانامی به د لیل توان تحمل طیف گسترد ه ای از شرایط محیط های پرورشی مورد توجه بسیاری از پرورش د هند گان قرار د ارد . این تحقیق د ر ماههای آذر و د ی سال 1383 د ر استان بوشهر بر روی پست لارو 25 این گونه, به منظور تعیین د ما و شوری بهینه برای پرورش و د ر تیمارهای د رجه حرارت 15, 18, 20, 25 و 30 د رجه سانتیگراد و شوری 30, 35, 40, 45 و50 قسمت د ر هزار با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. لارو ها به مد ت 45 روز د ر تانک های پلی اتیلن پرورش د اد ه شد ند . نتایج به وسیله نرم افزارهای SPSS و Minitab مورد بررسی آماری قرار گرفته و بهترین شاخص های رشد د ر تیمار حرارتی 30 د رجه به د ست آمد که کلیه شاخص های رشد د ر این د ما با سایر تیمار ها اختلاف معنی د ار د اشت. بیشترین رشد وزنی, طولی و حد اکثر افزایش وزن د ر تیمارهای شوری, متعلق به شوری 35 تا 40 قسمت د ر هزار بود که با سایر شوری ها اختلاف معنی د ار د اشت, اما د رجه شوری تاثیر معنی د اری بر ضریب رشد ویژه میگو ها ند اشت. میزان تلفات د ر کلیه تیمارهای د ما و شوری به استثنای تیمارهای حرارتی 15 و 18 د رجه سانتیگراد بسیار ناچیز و قابل چشم پوشی بود . به طور کلی می توان نتیجه گرفت که این میگو به د لیل تحمل طیف گسترد ه شوری تا 50 قسمت د ر هزار و رشد بسیار خوب د ر د مای 30 د رجه و شوری 40 قسمت د ر هزار می تواند به عنوان یک انتخاب مناسب برای پرورش د ر آبهای جنوبی ایران مطرح باشد .

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    متین فر، عباس، رمضانی فرد، احسان، و حقوقی پور، محسن. (1386). بررسی اثرات د‌رجه حرارت و شوری‌ های مختلف بر رشد‌ و بازماند‌گی میگوی جوان پاسفید (Litopenaeus vannamei). پژوهش و سازندگی، 20(4 (پی آیند 77) در امور دام و آبزیان)، 96-104. SID. https://sid.ir/paper/20164/fa

    Vancouver: کپی

    متین فر عباس، رمضانی فرد احسان، حقوقی پور محسن. بررسی اثرات د‌رجه حرارت و شوری‌ های مختلف بر رشد‌ و بازماند‌گی میگوی جوان پاسفید (Litopenaeus vannamei). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛20(4 (پی آیند 77) در امور دام و آبزیان):96-104. Available from: https://sid.ir/paper/20164/fa

    IEEE: کپی

    عباس متین فر، احسان رمضانی فرد، و محسن حقوقی پور، “بررسی اثرات د‌رجه حرارت و شوری‌ های مختلف بر رشد‌ و بازماند‌گی میگوی جوان پاسفید (Litopenaeus vannamei)،” پژوهش و سازندگی، vol. 20، no. 4 (پی آیند 77) در امور دام و آبزیان، pp. 96–104، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20164/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button