مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

996
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات نوع پایه و مدت زمان انبارمانی بر ویژگی های کیفی سیب رد و گلدن دلیشز

صفحات

 صفحه شروع 76 | صفحه پایان 81

چکیده

 به منظور بررسی اثر پایه و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی سیب رقم رد و گلدن دلیشز, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار به اجرا در آمد. تیمارها شامل نوع پایه (بذری و مالینگ مرتون 106), نوع رقم (رد دلیشز و گلدن دلیشز) و مدت زمان نگهداری در سردخانه (50, 100 و 150 روز) بود. صفات مختلف شامل سفتی بافت میوه, درصد مواد جامد محلول, اسید کل قابل تیتراسیون, درصد ماده خشک و pH عصاره میوه اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر پایه بر سفتی بافت میوه, درصد مواد جامد محلول و pH معنی دار بود. به طوری که پایه بذری, بیشترین سفتی را نشان داد. اثر رقم بر سفتی بافت میوه و pH عصاره میوه معنی دار گردید. بیشترین میزان سفتی بافت میوه مربوط به رقم رد دلیشز پیوند شده بر روی پایه بذری بود. اثر زمان نگهداری بر سفتی بافت میوه, مواد جامد محلول, اسید قابل تیتراسیون و pH عصاره میوه, معنی دار گردید و بیشترین سفتی بافت میوه در مدت زمان 50 تا 100 روز نگهداری در سردخانه مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسینی فرهی، مهدی، پناهی کردلاغری، خدابخش، ابوطالبی جهرمی، عبدالحسین، زراعت کیش، سیدیعقوب، و کاووسی، بیژن. (1387). اثرات نوع پایه و مدت زمان انبارمانی بر ویژگی های کیفی سیب رد و گلدن دلیشز. پژوهش و سازندگی، 21(ویژه نامه (زراعت و باغبانی))، 76-81. SID. https://sid.ir/paper/20196/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی فرهی مهدی، پناهی کردلاغری خدابخش، ابوطالبی جهرمی عبدالحسین، زراعت کیش سیدیعقوب، کاووسی بیژن. اثرات نوع پایه و مدت زمان انبارمانی بر ویژگی های کیفی سیب رد و گلدن دلیشز. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(ویژه نامه (زراعت و باغبانی)):76-81. Available from: https://sid.ir/paper/20196/fa

    IEEE: کپی

    مهدی حسینی فرهی، خدابخش پناهی کردلاغری، عبدالحسین ابوطالبی جهرمی، سیدیعقوب زراعت کیش، و بیژن کاووسی، “اثرات نوع پایه و مدت زمان انبارمانی بر ویژگی های کیفی سیب رد و گلدن دلیشز،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. ویژه نامه (زراعت و باغبانی)، pp. 76–81، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20196/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button