مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

8,748
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,809
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تهیه اسید فسفریک خوراکی از اسید فرایند تر (WPPA)

صفحات

 صفحه شروع 4 | صفحه پایان 11

چکیده

 اسید فسفریک در صنایع غذایی و دارویی کاربردهای فراوانی دارد, اما اسید فسفریک تهیه شده به روش فرایند تر, که معمولترین روش تولید آن در جهان است ناخالصیهای زیادی دارد. به همین دلیل برای تولید اسید فسفریک خوراکی باید آن را خالص کرد. خالص سازی اسید فسفریک خوراکی از یونهای سمی و فلزات سنگینتر اهمیت ویژه ای دارد. برای خالص سازی باید مراحل لخته سازی, شفاف سازی, رنگ بری, رسوب گیری با سولفات, صاف کردنهای پی درپی, استخراج با حلال و مبادله یون انجام شود. در این پژوهش در لخته سازی از پلی اکریل اسیدها و رزینهای پلی اکریلونیتریل و برای شفاف سازی از روش برینش استفاده شد. برای رنگبری کربن فعال و برای رسوب دادن فلزات ارسنیک, آهن و آلومینیوم به ترتیب مس به صورت ارسنید مس و اسید استیک گلاسیال به کار رفت. حذف فلوئور با افزایش نمکهای سدیم و پتاسیم در محلول گرم و حذف سولفات به کمک نمک باریم انجام شد و در استخراج با حلال از حلال گزینشی, تری n بوتیل فسفات استفاده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    اشرفی، فریدون، پایه قدر، محمود، بابانژاد، سیداحمد، و نوروزی، محمد. (1386). تهیه اسید فسفریک خوراکی از اسید فرایند تر (WPPA). پیک نور علوم، 1(2)، 4-11. SID. https://sid.ir/paper/203501/fa

    Vancouver: کپی

    اشرفی فریدون، پایه قدر محمود، بابانژاد سیداحمد، نوروزی محمد. تهیه اسید فسفریک خوراکی از اسید فرایند تر (WPPA). پیک نور علوم[Internet]. 1386؛1(2):4-11. Available from: https://sid.ir/paper/203501/fa

    IEEE: کپی

    فریدون اشرفی، محمود پایه قدر، سیداحمد بابانژاد، و محمد نوروزی، “تهیه اسید فسفریک خوراکی از اسید فرایند تر (WPPA)،” پیک نور علوم، vol. 1، no. 2، pp. 4–11، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/203501/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button