مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,047
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تغییرات قند خون در بی حسی نخاعی با بیهوشی عمومی در عمل سزارین - یک مطالعه همگروهی

صفحات

 صفحه شروع 44 | صفحه پایان 50

چکیده

 زمینه و هدف: آسیب های بدنی یا جراحی سبب ایجاد پاسخ های متابولیکی در بدن می شوند. تغییرات قند خون یکی از انواع این پاسخ ها است. یکی از راه های موثر برای کاهش پاسخ سیستم درون ریز- متابولیک بی حسی نخاعی است. بنابراین ما این مطالعه را با هدف مقایسه سطوح قندخون قبل, حین و بعد از عمل هدایت کردیم تا بتوانیم قسمتی از پازل بیهوشی را تکمیل نماییم. مواد و روش ها: این مطالعه یک بررسی کوهورت گذشته نگر بود که بر روی 126 بیمار 38-18 ساله تحت جراحی سزارین انجام شد. شصت و سه زن تحت بی حسی نخاعی به عنوان گروه اول و گروه دوم 63 بیمار با بیهوشی عمومی در نظر گرفته شد. سطح گلوکز به وسیله گلوکومتر سی دقیقه قبل از جراحی, در طول عمل و سی دقیقه بعد از اتمام جراحی ثبت گردید. نتایج: میانگین سطح قند خون در گروه بی حسی نخاعی به طور قابل ملاحظه ای بین سه اندازه گیری متفاوت بود (p value = 0.007) و در گروه بیهوشی عمومی این تفاوت بیشتر بود (p value<0.001). میانگین قند خون سی دقیقه قبل از جراحی در بی حسی نخاعی و بیهوشی عمومی به ترتیب 81.49±14.64 و 84.09±10.95, (p value = 0.26), در حین جراحی به ترتیب 86.50±23.49 و 90.74±17.82, (p value = 0.256) و نهایتا سی دقیقه بعد از عمل که به ترتیب 79.93±18.35 و 94.87±16.32, (p value<0.001) بود. نتیجه گیری: بی حسی نخاعی روش موثرتری در کاهش تغییرات قند خون مادران در طول عمل سزارین و در نتیجه کاهش عوارض جانبی آن است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button