Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,464
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محلول پاشی کربوهیدرات ها بر چند صفت کمی و کیفی پسته رقم کله قوچی

صفحات

 صفحه شروع 66 | صفحه پایان 76

چکیده

 در پسته مخصوصا در سال پر محصول (سال On) به واسطه این که رقابت شدیدی برای جذب متابولیت ها به خصوص کربوهیدرات ها در زمان رشد و نمو سریع جنین و رشد رویشی وجود دارد, میزان برخی از صفات کیفی کاهش می یابد. درهمین راستا محلول پاشی کربوهیدرات ها در زمانهای مختلفی از رشد و نمو جنین انجام شد, تا اثراحتمالی آنها برصفات کمی و کیفی پسته رقم کله قوچی و بهترین زمان محلول پاشی مشخص گردد, لذا یک ترکیب قندی شامل 3 درصد ساکرز, 2 درصد گلوکزو 5 درصد قارچ کش مسی ( اکسی کلرورمس) انتخاب و در زمانهای مختلف دوره رشد و نمو میوه پسته رقم کله قوچی محلول پاشی با توجه به نیاز شدید میوه پسته به متابولیت ها در 4 نیمار(تیمار1: شروع رشد سریع آندوسپرم که در این حالت آندوسپرم به حالت هسته های آزاد د رکیسه جنینی دیده می شود, تیمار2: زمان تکمیل آندوسپرم و شروع رشد جنین, تیمار3: زمان تکمیل جنین و هضم کامل آندوسپرم و شروع تشکیل لپه ها و تیمار4: محلول پاشی در هر سه زمان ذکر شده در تیمارهای(1, 2 و 3) انتخاب و از نظر صفات کمی و کیفی با شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که بهترین زمان محلول پاشی برای بهبود صفات کمی و کیفی زمان شروع رشد سریع آندوسپرم است و با محلول پاشی ترکیب قندی مزبور در این زمان از رشد و نمو میوه, برخی از صفات کیفی مانند درصد خندانی, پوکی و میوه های بد شکل نسبت به شاهد بهبود یافت, ولی با تیمارهای مذکور در میزان وزن تر و خشک, درصد پروتئین و میزان جذب برخی از عناصرغذایی میوه اختلاف معنی دار مشاهده نشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حکم آبادی، حسین، ارزانی، کاظم، و دهقانی شورکی، یحیی. (1379). اثر محلول پاشی کربوهیدرات ها بر چند صفت کمی و کیفی پسته رقم کله قوچی . نهال و بذر، 16(1)، 66-76. SID. https://sid.ir/paper/20437/fa

    Vancouver: کپی

    حکم آبادی حسین، ارزانی کاظم، دهقانی شورکی یحیی. اثر محلول پاشی کربوهیدرات ها بر چند صفت کمی و کیفی پسته رقم کله قوچی . نهال و بذر[Internet]. 1379؛16(1):66-76. Available from: https://sid.ir/paper/20437/fa

    IEEE: کپی

    حسین حکم آبادی، کاظم ارزانی، و یحیی دهقانی شورکی، “اثر محلول پاشی کربوهیدرات ها بر چند صفت کمی و کیفی پسته رقم کله قوچی ،” نهال و بذر، vol. 16، no. 1، pp. 66–76، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20437/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا