APA:
کپیدرویش زاده، فریبرز، نجات زاده، فاطمه، و ایرانبخش، علیرضا. (1394). تاثیر نانو ذرات نقره بر تحمل به شوری گیاه ریحان (.Ocimum basilicumL) در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاهی. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، 5(20)، 63-70. SID. https://sid.ir/paper/204453/fa
Vancouver:
کپیدرویش زاده فریبرز، نجات زاده فاطمه، ایرانبخش علیرضا. تاثیر نانو ذرات نقره بر تحمل به شوری گیاه ریحان (.Ocimum basilicumL) در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاهی. تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی[Internet]. 1394؛5(20):63-70. Available from: https://sid.ir/paper/204453/fa
IEEE:
کپیفریبرز درویش زاده، فاطمه نجات زاده، و علیرضا ایرانبخش، “تاثیر نانو ذرات نقره بر تحمل به شوری گیاه ریحان (.Ocimum basilicumL) در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاهی،” تازه های بیوتکنولوژی سلولی مولکولی، vol. 5، no. 20، pp. 63–70، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/204453/fa