Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

823
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه اثر محیط های رشد پایه، تنظیم کننده های رشد و پکتین در ریزازدیادی ارقام گلابی (Pyrus communis L.)

صفحات

 صفحه شروع 373 | صفحه پایان 384

چکیده

 هدف از اجرای این تحقیق بهببود محیط های ریزازدیادی ارقام گلابی ابت فل (Abate Fetel), کازیر (Kaiser), کنفرانس (Conference), و ویلیامز (Williams) در راستای افزایش میزان پر آوری (Proliferation), کاهش نکروز جوانه انتهایی و همچنین تولید برگ های توسعه یافته در محیط درون شیشه بود. ابتدا اثر محیط های رشد پایه MS, QL و QL تغییر یافته, غنی شده با نسبت های مختلفی از BAP, اسید جیبرلیک و پلی آمین پوترسین روی رشد و نمو دو رقم ابت فتل و کایزر بررسی شد. کاربرد محیط های رشد پایه QL و QL تغییر یافته به جای محیط  پایه MS و یا افزایش سطح BAP از یک دو میلی گرم در لیتر در محیط رشد سبب افزایش معنی دار پر آوری رقم ابت فتل و بهبود کیفی ریز شا خه های هر دو رقم گردید. بررسی اثر نوع و غلظت سایتوکینین های BAP, 2ip , زآتین و  همچنین پکتین نشان داد که ترکیب دو نوع سایتوکینین BAP, 2ip همراه با %0.5 پکتین سبب افزایش پر آوری رقم کنفرانس و افزایش بقا ریز شاخه ها و توسعه برگی در هر چهار رقم گردید. زآتین همراه با BAP و یا بدون آن سبب افزایش میزان توسعه برگی و بقا ریز شاخه ها و کاهش پرآوری ارقام گردید. به طور کلی به منظور ریزازدیادی ارقام گلابی و بقا مطلو ب ریز شاخه ها, محیط رشدی مشتمل بر نمک های پایه QL تغییر یافته, غنی شده با %3 ساکاروز, 1 میلی گرم در لیتر BAP , 1 میلی گرم در لیتر  %0.5 2ipT پکتین و %0.6 آگار قابل توصیه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالهی، حمید، مولئو، روزاریو، و روجینی، اددو. (1384). مطالعه اثر محیط های رشد پایه, تنظیم کننده های رشد و پکتین در ریزازدیادی ارقام گلابی (Pyrus communis L.). نهال و بذر، 21(3)، 373-384. SID. https://sid.ir/paper/20463/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالهی حمید، مولئو روزاریو، روجینی اددو. مطالعه اثر محیط های رشد پایه, تنظیم کننده های رشد و پکتین در ریزازدیادی ارقام گلابی (Pyrus communis L.). نهال و بذر[Internet]. 1384؛21(3):373-384. Available from: https://sid.ir/paper/20463/fa

    IEEE: کپی

    حمید عبدالهی، روزاریو مولئو، و اددو روجینی، “مطالعه اثر محیط های رشد پایه, تنظیم کننده های رشد و پکتین در ریزازدیادی ارقام گلابی (Pyrus communis L.)،” نهال و بذر، vol. 21، no. 3، pp. 373–384، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20463/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا