مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,138
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عملکرد ارقام فلفل دلمه ای، سالادی و سبز در منطقه سیستان

صفحات

 صفحه شروع 259 | صفحه پایان 262

چکیده

 فلفل یکی از سبزیجات مهم از خانواده Solanaceae جنس Capsicum و گونه C.annuum می باشد. با توجه به مقدار ویتامین C موجود در فلفل دلمه ای و سالادی که بعد از جعفری بیشترین مقدار را در سبزیجات داراست, از نظر افزایش مقاومت بدن و فیزیولوژی تغذیه, این محصول بسیار با ارزش است. این سبزی به صورت سالاد, چاشنی غذا و همچنین در تهیه ترشی, شور و دلمه مصرف می شود.در میان گروهای فلفل زراعی دو گروه عمده وجود دارد, آنهایی که میوه های ملایم یا شیرین تولید می کنند به نام فلفل شیرین, و آن هایی که دارای میوهای تند هستند و به فلفل تند معروفند. معمولا فلفل های شیرین در مرحله سبز برداشت می شوند, در حالی که فلفل های تند برای تازه خوری در مرحله سبز و برای استفاده از پودر و تهیه شور و ترشی وقتی در مرحله قرمز رسیده هستند برداشت می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی احمدی، حمزه، جهان تیغی، حسین، و رستمی، حسن. (1383). بررسی عملکرد ارقام فلفل دلمه ای, سالادی و سبز در منطقه سیستان. نهال و بذر، 20(2)، 259-262. SID. https://sid.ir/paper/20570/fa

    Vancouver: کپی

    علی احمدی حمزه، جهان تیغی حسین، رستمی حسن. بررسی عملکرد ارقام فلفل دلمه ای, سالادی و سبز در منطقه سیستان. نهال و بذر[Internet]. 1383؛20(2):259-262. Available from: https://sid.ir/paper/20570/fa

    IEEE: کپی

    حمزه علی احمدی، حسین جهان تیغی، و حسن رستمی، “بررسی عملکرد ارقام فلفل دلمه ای, سالادی و سبز در منطقه سیستان،” نهال و بذر، vol. 20، no. 2، pp. 259–262، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20570/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button