Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,616
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

863
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر نام و نشان تجاری بر وفاداری مشتری در صنعت مواد غذایی ایران

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 80

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    پرهیزکاری، محمدمهدی، رمضانی، سعید، و حلوایی ها، وحیدرضا. (1392). بررسی تاثیر نام و نشان تجاری بر وفاداری مشتری در صنعت مواد غذایی ایران. مدیریت توسعه و تحول، 5(12)، 75-80. SID. https://sid.ir/paper/205781/fa

    Vancouver: کپی

    پرهیزکاری محمدمهدی، رمضانی سعید، حلوایی ها وحیدرضا. بررسی تاثیر نام و نشان تجاری بر وفاداری مشتری در صنعت مواد غذایی ایران. مدیریت توسعه و تحول[Internet]. 1392؛5(12):75-80. Available from: https://sid.ir/paper/205781/fa

    IEEE: کپی

    محمدمهدی پرهیزکاری، سعید رمضانی، و وحیدرضا حلوایی ها، “بررسی تاثیر نام و نشان تجاری بر وفاداری مشتری در صنعت مواد غذایی ایران،” مدیریت توسعه و تحول، vol. 5، no. 12، pp. 75–80، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/205781/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا