APA:
کپیگودرزی، کرم اله. (1386). بررسی رابطه شاخص تعادل غذایی با عملکرد و برخی خصوصیات کیفی انگور. نهال و بذر، 23(1)، 75-85. SID. https://sid.ir/paper/20589/fa
Vancouver:
کپیگودرزی کرم اله. بررسی رابطه شاخص تعادل غذایی با عملکرد و برخی خصوصیات کیفی انگور. نهال و بذر[Internet]. 1386؛23(1):75-85. Available from: https://sid.ir/paper/20589/fa
IEEE:
کپیکرم اله گودرزی، “بررسی رابطه شاخص تعادل غذایی با عملکرد و برخی خصوصیات کیفی انگور،” نهال و بذر، vol. 23، no. 1، pp. 75–85، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20589/fa