مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,348
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

671
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری سیب محلی گلاب کهنز با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته

صفحات

 صفحه شروع 87 | صفحه پایان 99

چکیده

 یکی از عوامل موثر در کاهش عمر انباری سیب وجود اتیلن در محیط نگهداری میوه است. به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری سیب های زودرس گلاب کهنز آزمایشی به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. تیمارها شامل سه دمای متفاوت (1, 4 و 20 درجه سانتی گراد), دو ترکیب گازی (ترکیب گازی اول: O2 3% + CO2 2% و ترکیب گازی دوم: (O2 1% + CO2 4%) و دو نوع پوشش (پلی اتیلن و پلی پروپیلن) بود. در طول مدت نگهداری در هر چهارده روز یک بار پارامترهایی از قبیل سفتی بافت, مقدار مواد جامد محلول,pH , EC , شاخص طعم میوه, اسیدیته قابل تیتراسیون و مقدار تولید اتیلن اندازه گیری شد. نتایج آزمایش ها نشان داد که مقدار تولید اتیلن در دمای 1 درجه سانتی گراد کمتر بود. میوه های بسته بندی شده در 1 درجه سانتی گراد, ترکیب گازی دوم و پوشش پلی پروپیلن, مواد جامد محلول, اسیدیته قابل تیتراسیون, طعم و سفتی خود را بهتر از سایر تیمارها حفظ کردند. در طول دوره انبارداری مقدار pH و طعم میوه روند افزایشی و مقدار مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتراسیون روند کاهشی نشان داد و این تغییرات نسبت به میوه های شاهد با سرعت کمتری اتفاق افتاد. اعمال تیمارهای مختلف نشان داد که بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته باعث افزایش ماندگاری و کندتر شدن سرعت نرم شدن میوه در مقایسه با میوه های شاهد شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مستوفی، یونس، سیدحاجی زاده، حنیفه، طلایی، علیرضا، و ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی. (1386). حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری سیب محلی گلاب کهنز با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته. نهال و بذر، 23(1)، 87-99. SID. https://sid.ir/paper/20592/fa

    Vancouver: کپی

    مستوفی یونس، سیدحاجی زاده حنیفه، طلایی علیرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی. حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری سیب محلی گلاب کهنز با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته. نهال و بذر[Internet]. 1386؛23(1):87-99. Available from: https://sid.ir/paper/20592/fa

    IEEE: کپی

    یونس مستوفی، حنیفه سیدحاجی زاده، علیرضا طلایی، و سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، “حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری سیب محلی گلاب کهنز با استفاده از روش بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته،” نهال و بذر، vol. 23، no. 1، pp. 87–99، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/20592/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button