مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

425
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

456
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در مرحله پرواری با استفاده از مکمل گیاهی

صفحات

 صفحه شروع 247 | صفحه پایان 252

چکیده

 مطالعه تاثیر استفاده از مکمل گیاهی درغذای پلتشده به منظور افزایش رشد قزل آلای رنگین کمان پرورشی در مرحله پرواری در پژوهشکده اکولوژی دریای خزر در سال های 97-1396 انجام شد. تعداد 180 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی با میانگین وزنی 2/1± 28/7 گرم در 9 عدد مخزن فایبرگلاس (به حجم 150 لیتر و با حجم آبگیری 100 لیتر) تقسیم گردیده و به مدت 7 هفته با سه جیره غذای حاوی صفر (شاهد), 2 و 4 درصد مکمل گیاهی تغذیه شدند. میانگین بازماندگی در پایان آزمایش 100 درصد بوده است. بررسی ها نشان داد که وزن اکتسابی در گروه شاهد برابر با 1/95± 28/62 گرم و برای تیمار 2% و 4% به ترتیب 1/37± 30 گرم و 4/13± 30 گرم بوده است. ضریب رشد وی‍ ژه نیز برای تیمار های شاهد 0/38± 1/33 و برای تیمار 2% و 4% به ترتیب برابر 0/38± 1/52 و 0/16± 1/48 بوده است. هم چنین رشد اختصاص روزانه برای تیمار شاهد برابر 0/04± 0/58 با ضریب تبدیل غذایی 0/58 گرم و برای تیمارهای 0/02 و 4% به ترتیب برابر 0/80± 0/61 با ضریب تبدیل غذایی 0/79 و 0/50± 0/60 با ضریب تبدیل غذایی 0/81 بوده است. هم چنین بین میانگین های وزن نهایی سه تیمار اختلاف معنی دار نبود (79/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضانی، حمید، دادگر، شهرام، و یوسفی سیاه کلرودی، سیامک. (1398). بررسی تاثیر رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در مرحله پرواری با استفاده از مکمل گیاهی. محیط زیست جانوری، 11(2 )، 247-252. SID. https://sid.ir/paper/206448/fa

    Vancouver: کپی

    رمضانی حمید، دادگر شهرام، یوسفی سیاه کلرودی سیامک. بررسی تاثیر رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در مرحله پرواری با استفاده از مکمل گیاهی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(2 ):247-252. Available from: https://sid.ir/paper/206448/fa

    IEEE: کپی

    حمید رمضانی، شهرام دادگر، و سیامک یوسفی سیاه کلرودی، “بررسی تاثیر رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در مرحله پرواری با استفاده از مکمل گیاهی،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 2 ، pp. 247–252، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206448/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button