مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,008
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقاومت به شوری گیاه و باکتری همزیست با یونجه و لوپین و نقش لایه سیتوپلاسمی باکتری و اجزا همزیستی در این مقاومت

صفحات

 صفحه شروع 287 | صفحه پایان 292

چکیده

 بین سویه های مختلف باکتری های همزیست تثبیت کننده نیتروژن در بقولات از نظر مقاومت به شوری اختلاف وجود دارد. با انتخاب واریته های مقاوم گیاهان تیره بقولات و سویه مقاوم باکتری به شوری می توان توانایی تثبیت نیتروژن را در اراضی شور افزایش داد. مطالعه اثرات منفی شوری در فرآیند تثبیت همزیستی نیتروژن و همچنین مطالعه نقش لایه سیتوپلاسمی سلول باکتری و گیاه که از اجزا همزیستی بوده, می تواند ما را در استفاده بهتر از تثبیت همزیستی نیتروژن در جهت افزایش تولید بقولات کمک کند. این مطالعه نشان داد که بین دو گیاه لوپین و یونجه و باکتری های همزیست آنها اختلاف زیادی از نظر مقاومت به شوری وجود دارد. لوپین حداکثر غلظت نمک 100mM (NaCl) و یونجه 175mM در محیط رشد ریشه و باکتریهای همزیست آنها لوپین 50mM و یونجه 400mM در محیط کشت جامد را تحمل نموده است. انتقال فعال در لایه سیتوپلاسمی باکتری و اجزا همزیستی (باکتروئید, سیمبیوسم) جهت انتقال نمک به خارج سلول صورت نمی گیرد و اختلاف مقاومت در آنها را می توان به ایجاد ترکیبات درون سلولی تعدیل کننده فشار اسمزی نسبت داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علمایی، محسن. (1385). مقاومت به شوری گیاه و باکتری همزیست با یونجه و لوپین و نقش لایه سیتوپلاسمی باکتری و اجزا همزیستی در این مقاومت. مجله علوم دانشگاه تهران، 32(4 (بخش زیست شناسی 2))، 287-292. SID. https://sid.ir/paper/2066/fa

    Vancouver: کپی

    علمایی محسن. مقاومت به شوری گیاه و باکتری همزیست با یونجه و لوپین و نقش لایه سیتوپلاسمی باکتری و اجزا همزیستی در این مقاومت. مجله علوم دانشگاه تهران[Internet]. 1385؛32(4 (بخش زیست شناسی 2)):287-292. Available from: https://sid.ir/paper/2066/fa

    IEEE: کپی

    محسن علمایی، “مقاومت به شوری گیاه و باکتری همزیست با یونجه و لوپین و نقش لایه سیتوپلاسمی باکتری و اجزا همزیستی در این مقاومت،” مجله علوم دانشگاه تهران، vol. 32، no. 4 (بخش زیست شناسی 2)، pp. 287–292، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/2066/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا