مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

530
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر به کارگیری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobasillus casei) در جیره غذایی بر بیان ژن ویتلوژنین (Vtg) در ماهی گورخری (Danio rerio)

صفحات

 صفحه شروع 155 | صفحه پایان 160

چکیده

 این مطالعه با هدف بررسی تأثیرسطوح مختلف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobasillus casei) درجیره غذایی بربیان ژن ویتلوژنین (vtg) در ماهی گورخری (Danio rerio) انجام شد. تعداد 600 قطعه بچه ماهی گورخری با میانگین وزنی 0/01± 0/15 گرم در 4 تیمار و 3 تکرار با جیره غذایی پایه همراه با سه سطح پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (CFU/gr 105, 106 و 107) به مدت 6 هفته تغذیه شدند. بعد از این دوره و مشخص شدن جنسیت, جنس نر از آزمایش خارج و جنس ماده به مدت 1 ماه به وسیله همان جیره های پروبیوتیک تغذیه شدند. در انتهای دوره جهت مطالعات ژنتیکی از کبدماهیان نمونه برداری و استخراج RNA انجام شد. برای سنتزcDNA ازکیت Superscript RTase استفاده شد و cDNA حاصله با استفاده از پرایمرهای ژن مذکور و ژن بتا اکتین به عنوان ژن رفرنس در Real Time PCR استفاده شد. ارزیابی بیان ژن افزایش بیان را در تیمارهای تغذیه شده با پروبیوتیک در مقایسه با تیمار شاهد نشان داد. میزان بیان ژن ویتلوژنین درگروه تغذیه شده با CFU/gr 106 و 107, افزایش معنی داری (0/05>P) با تیمار پروبیوتیکی CFU/gr 105 نشان داد. نتایج مطالعه حاضرنشان می دهد که استفاده از پروبیوتیک ها می تواند به عنوان یک راهبرد جدید در بهبود عملکرد تولیدمثلی مورد توجه قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سدنی، اکرم، صفری، رقیه، ایمانپور، محمدرضا، و جافر، علی. (1398). اثر به کارگیری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobasillus casei) در جیره غذایی بر بیان ژن ویتلوژنین (Vtg) در ماهی گورخری (Danio rerio). محیط زیست جانوری، 11(3 )، 155-160. SID. https://sid.ir/paper/206624/fa

    Vancouver: کپی

    سدنی اکرم، صفری رقیه، ایمانپور محمدرضا، جافر علی. اثر به کارگیری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobasillus casei) در جیره غذایی بر بیان ژن ویتلوژنین (Vtg) در ماهی گورخری (Danio rerio). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):155-160. Available from: https://sid.ir/paper/206624/fa

    IEEE: کپی

    اکرم سدنی، رقیه صفری، محمدرضا ایمانپور، و علی جافر، “اثر به کارگیری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobasillus casei) در جیره غذایی بر بیان ژن ویتلوژنین (Vtg) در ماهی گورخری (Danio rerio)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 155–160، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206624/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button