APA:
کپیسدنی، اکرم، صفری، رقیه، ایمانپور، محمدرضا، و جافر، علی. (1398). اثر به کارگیری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobasillus casei) در جیره غذایی بر بیان ژن ویتلوژنین (Vtg) در ماهی گورخری (Danio rerio). محیط زیست جانوری، 11(3 )، 155-160. SID. https://sid.ir/paper/206624/fa
Vancouver:
کپیسدنی اکرم، صفری رقیه، ایمانپور محمدرضا، جافر علی. اثر به کارگیری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobasillus casei) در جیره غذایی بر بیان ژن ویتلوژنین (Vtg) در ماهی گورخری (Danio rerio). محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):155-160. Available from: https://sid.ir/paper/206624/fa
IEEE:
کپیاکرم سدنی، رقیه صفری، محمدرضا ایمانپور، و علی جافر، “اثر به کارگیری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobasillus casei) در جیره غذایی بر بیان ژن ویتلوژنین (Vtg) در ماهی گورخری (Danio rerio)،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 155–160، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206624/fa