مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

838
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 84

چکیده

 عصاره مالت, دارای فعالیت آنتی اکسیدانی در شرایط برون تنی و درون تنی می باشد. به منظور بررسی اثر عصاره مالت جو بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی, 180 قطعه جوجه یک روزه گوشتی خریداری و به طور تصادفی به 4 گروه مساوی و هر گروه به 3 زیر گروه 15 قطعه ای تقسیم شدند. جوجه های گروه A, B و C به ترتیب عصاره مالت جو را به-میزان 0/2, 0/3 و 0/5 درصد به صورت روزانه در آب آشامیدنی و در کل دوره پرورش به-مدت 42 روز دریافت نمودند. جوجه های گروه D به عنوان گروه شاهد, عصاره مالت جو را دریافت نکردند. در 21 روزگی و در پایان دوره, میزان خوراک مصرف شده, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی برای هر گروه محاسبه گردید. به منظور تعیین خصوصیات لاشه, در پایان دوره 2 قطعه از هر تکرار کشتار گردید. این مطالعه نشان داد افزودن عصاره مالت در آب مصرفی بر ضریب تبدیل غذایی, درصد لاشه, چربی احشایی, وزن چینه دان, سنگدان, پانکراس, کبد و قلب در مقایسه با گروه شاهد تأثیری ندشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طلازاده، فروغ، میاحی، منصور، و سلیمانخانی، فهیمه. (1398). بررسی اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. محیط زیست جانوری، 11(3 )، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/206634/fa

    Vancouver: کپی

    طلازاده فروغ، میاحی منصور، سلیمانخانی فهیمه. بررسی اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1398؛11(3 ):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/206634/fa

    IEEE: کپی

    فروغ طلازاده، منصور میاحی، و فهیمه سلیمانخانی، “بررسی اثر عصاره مالت بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” محیط زیست جانوری، vol. 11، no. 3 ، pp. 77–84، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206634/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button