Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

752
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

475
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر باکترین تسوکامورلا اینکونینسیس بر میزان خوراک مصرف شده، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 76

چکیده

 به منظور مطالعه تاثیر باکترین تسوکامورلا اینکونینسیس بر ضریب تبدیل غذایی, 140 قطعه جوجه یک روزه گوشتی سویه راس خریداری و بیست قطعه جوجه برای تعیین زمان واکسیناسیون به طور تصادفی خون گیری شدند و بقیه به طور تصادفی به 4 گروه مساوی و هر گروه به 3 زیرگروه 10 قطعه ای تقسیم شدند. جوجه های گروه A, 2 روز قبل از دریافت واکسن آنفلوانزا, 106 باکترین را به صورت زیر جلدی (یک مرحله تزریق باکتری), دریافت کردند. جوجه های گروه B, 6 روز بعد از تزریق اول, 106 باکترین را به صورت زیر جلدی (دو مرحله تزریق باکتری), دریافت نمودند. جوجه های گروه C, 6 روز بعد از تزریق دوم (12 روز بعد از تزریق اول), 106 باکترین را به صورت زیر جلدی (سه مرحله تزریق باکتری), دریافت کردند. جوجه های گروه D, واکسن آنفلوانزا دریافت نمودند اما باکترین دریافت نکردند. در 21 روزگی و در پایان دوره, میزان خوراک مصرف شده, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذا محاسبه گردید. این مطالعه حاکی از آن است که دریافت باکترین تسوکامورلا اینکونینسیس نتوانست تاثیر معنی داری بر ضریب تبدیل غذایی در گروه های دریافت کننده در مقایسه با گروه شاهد ایجاد نماید (0.05<p). مقایسه افزایش وزن جوجه ها نشان داد که در سن 42-21 روزگی و کل دوره پرورش, بین همه گروه ها اختلاف معنی دار وجود داشت (0.05>p). مقایسه میزان دان مصرفی نشان داد که در سن 21-0 روزگی, 42-21 روزگی و کل دوره پرورش, بین همه گروه ها اختلاف معنی دار وجود داشت (0.05>p).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طلازاده، فروغ، میاحی، منصور، و گلزاری، ابراهیم. (1395). اثر باکترین تسوکامورلا اینکونینسیس بر میزان خوراک مصرف شده, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در جوجه های گوشتی. محیط زیست جانوری، 8(2)، 73-76. SID. https://sid.ir/paper/206658/fa

    Vancouver: کپی

    طلازاده فروغ، میاحی منصور، گلزاری ابراهیم. اثر باکترین تسوکامورلا اینکونینسیس بر میزان خوراک مصرف شده, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در جوجه های گوشتی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1395؛8(2):73-76. Available from: https://sid.ir/paper/206658/fa

    IEEE: کپی

    فروغ طلازاده، منصور میاحی، و ابراهیم گلزاری، “اثر باکترین تسوکامورلا اینکونینسیس بر میزان خوراک مصرف شده, افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی در جوجه های گوشتی،” محیط زیست جانوری، vol. 8، no. 2، pp. 73–76، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206658/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا