APA:
کپیدهقان، حبیب اله، سوری لکی، محسن، پورعبدیان، سیامک، و حسن زاده، اکبر. (1396). بررسی تاثیر نوشیدنی های مختلف بر تغییرات شاخص های نمره استرین حرارتی, ادراکی و فیزیولوژیکی در شرایط گرم و خشک آزمایشگاهی. طب کار، 9(2)، 50-58. SID. https://sid.ir/paper/207012/fa
Vancouver:
کپیدهقان حبیب اله، سوری لکی محسن، پورعبدیان سیامک، حسن زاده اکبر. بررسی تاثیر نوشیدنی های مختلف بر تغییرات شاخص های نمره استرین حرارتی, ادراکی و فیزیولوژیکی در شرایط گرم و خشک آزمایشگاهی. طب کار[Internet]. 1396؛9(2):50-58. Available from: https://sid.ir/paper/207012/fa
IEEE:
کپیحبیب اله دهقان، محسن سوری لکی، سیامک پورعبدیان، و اکبر حسن زاده، “بررسی تاثیر نوشیدنی های مختلف بر تغییرات شاخص های نمره استرین حرارتی, ادراکی و فیزیولوژیکی در شرایط گرم و خشک آزمایشگاهی،” طب کار، vol. 9، no. 2، pp. 50–58، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/207012/fa