مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

734
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

634
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووا بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین های تخمگذار ژاپنی

صفحات

 صفحه شروع 613 | صفحه پایان 623

چکیده

 هدف از این آزمایش بررسی تأثیر اسانس گیاه آرتمیزیا آنوا و پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین های تخمگذار ژاپنی بود. به همین منظور از تعداد 180 قطعه بلدرچین تخمگذار 46 روزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار (نه قطعه جوجه در هر تکرار) استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1) جیره پایه به عنوان گروه شاهد (فاقد افزودنی), 2) جیره پایه + اکسی تتراسایکلین (200 میلی گرم در کیلوگرم), 3) جیره پایه + اسانس گیاه آرتمیزیا آنوا (250 میلی گرم در کیلوگرم) و 4) جیره پایه + پروبیوتیک (CFU1011× 02/4 لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در کیلوگرم جیره) بودند. نتایج نشان داد که استفاده از پروبیوتیک در مقایسه با تیمارهای شاهد و آرتمیزیا سبب افزایش معنی دار مجموع وزن تخم و گرم تخم تولیدی روزانه شد (05/0P<). هم چنین در مقایسه با گروه شاهد, مکمل کردن جیره پایه با اسانس گیاه آرتمیزیا سبب کاهش میزان مالون دی آلدئید زرده تخم (05/0P<) و وزن کبد (06/0P=) شد. افزون بر این استفاده از تمامی افزودنی ها سبب افزایش وزن فولیکول های F3 و F2 شد (05/0P<). براساس نتایج این آزمایش, می توان از لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به عنوان یک جایگزین برای آنتی بیوتیک برای افزایش تولید و از اسانس آرتمیزیا برای تولید محصولات سالم در تغذیه بلدرچین استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شیرزادی، حسن، ناصرمنش، حسین، خطیب جو، علی، طاهرپور، کامران، و اکبری قرایی، محمد. (1397). تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووا بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین های تخمگذار ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(4 )، 613-623. SID. https://sid.ir/paper/208955/fa

    Vancouver: کپی

    شیرزادی حسن، ناصرمنش حسین، خطیب جو علی، طاهرپور کامران، اکبری قرایی محمد. تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووا بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین های تخمگذار ژاپنی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(4 ):613-623. Available from: https://sid.ir/paper/208955/fa

    IEEE: کپی

    حسن شیرزادی، حسین ناصرمنش، علی خطیب جو، کامران طاهرپور، و محمد اکبری قرایی، “تأثیر پروبیوتیک و اسانس گیاه آرتمیزیا آنووا بر کیفیت تخم و لاشه بلدرچین های تخمگذار ژاپنی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 4 ، pp. 613–623، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208955/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button