مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

493
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر بیوچار محصول فرعی پسته بر فراسنجه های تخمیر برون تنی شکمبه ای و عملکرد میش های شیرده

صفحات

 صفحه شروع 553 | صفحه پایان 564

چکیده

 به منظوربررسیتأثیر افزودن بیوچار محصول فرعی پسته به جیره میش های شیرده, دو آزمایش انجام شد. در آزمایش اول, تأثیر افزودن سطوح صفر, 5/0, یک و 5/1 درصد از بیوچار محصول فرعی پسته به جیره پایه در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار بر فراسنجه های تخمیر شکمبه پس از 24 ساعت انکوباسیون بررسی شد. در آزمایش دوم با افزودن سطح مطلوب بیوچار تعیین شده در آزمایش اول به جیره میش های شیرده, تأثیر آن بر عملکرد شیردهی و قابلیت هضم خوراک بررسی شد. در این آزمایش از هشت رأس میش شیرده نژاد کرمانی زایش دوم در اوایل شیردهی در قالب یک طرحمربع لاتین چرخشی طی دو دوره 21 روزه استفاده شد. با افزایش سطح بیوچار در جیره ها تولید متان و غلظت نیتروژن آمونیاکی کاهش خطی نشان دادند (01/0P< ) و pH به صورت خطی افزایش (01/0P< ) یافت. هم چنین با افزودن یک درصد بیوچار به جیره میش های شیرده تولید شیر, غلظت گلوکز خون و قابلیت هضم ماده خشک نسبت به جیره شاهد افزایش (05/0P< ) و غلظت نیتروژن اوره ای خون کاهش (05/0P< ) یافت. به طورکلی افزودن سطح یک درصد بیوچار محصول فرعی پسته به جیره میش های شیرده می تواند سبب بهبود تولید شیر و قابلیت هضم ماده خشک شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرحیدری، اعظم، تربتی نژاد، نورمحمد، حسنی، سعید، و شاکری، پیروز. (1397). تأثیر بیوچار محصول فرعی پسته بر فراسنجه های تخمیر برون تنی شکمبه ای و عملکرد میش های شیرده. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(4 )، 553-564. SID. https://sid.ir/paper/208956/fa

    Vancouver: کپی

    میرحیدری اعظم، تربتی نژاد نورمحمد، حسنی سعید، شاکری پیروز. تأثیر بیوچار محصول فرعی پسته بر فراسنجه های تخمیر برون تنی شکمبه ای و عملکرد میش های شیرده. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(4 ):553-564. Available from: https://sid.ir/paper/208956/fa

    IEEE: کپی

    اعظم میرحیدری، نورمحمد تربتی نژاد، سعید حسنی، و پیروز شاکری، “تأثیر بیوچار محصول فرعی پسته بر فراسنجه های تخمیر برون تنی شکمبه ای و عملکرد میش های شیرده،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 4 ، pp. 553–564، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208956/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button