APA:
کپیشریفی، سیدداوود، تواضعی، احسان، خادم، علی اکبر، و برین، عباس. (1389). اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 12(2)، 11-20. SID. https://sid.ir/paper/208988/fa
Vancouver:
کپیشریفی سیدداوود، تواضعی احسان، خادم علی اکبر، برین عباس. اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1389؛12(2):11-20. Available from: https://sid.ir/paper/208988/fa
IEEE:
کپیسیدداوود شریفی، احسان تواضعی، علی اکبر خادم، و عباس برین، “اثر سطوح مختلف چربی و نوع افزودنی (آنتی بیوتیک و پروبیوتیک) بر صفات بیوشیمیایی خون و عملکرد جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 12، no. 2، pp. 11–20، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208988/fa