مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

10,241
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

617
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 50

چکیده

 در این تحقیق در یک آزمایش, تاثیر مصرف کاه جو خیسیده بر تولید شیر و ترکیب آن, رفتار مصرف خوراک و فراسنجه های شکمبه ای بررسی شد. در آزمایش اول, میزان تجزیه پذیری کاه جو خیسیده در آب در زمان های مختلف (24, 48 و 72 ساعت) تعیین گردید. تفاوت بخش سریع تجزیه در کاه بدون فرآوری نسبت به تیمارهای خیسیده معنی دار بود. به دلیل یکسان بودن میزان تجزیه پذیری موثر در تیمارها از کاه خیسیده به مدت 24 ساعت در جیره های غذایی استفاده شد. در آزمایش دوم, اثر استفاده از کاه جو خیسیده و بدون فرآوری بر عملکرد نه راس گاو شیرده با میانگین تولید (±4.5) 27.8 و میانگین وزن (±39.3) 580.9 کیلوگرم درقالب طرح چرخشی بررسی شد. تفاوت میزان تولید شیر چهار درصد چربی و ترکیبات شیر (به غیر از درصد چربی) در هیچ یک از جیره ها معنی دار نبود. میزان تولید شیر و غلظت ازت آمونیاکی در جیره حاوی یونجه نسبت به جیره های حاوی کاه جو بیشتر بود. مدت زمان نشخوار, جویدن و استراحت (دقیقه در روز), در تیمارهای حاوی کاه جو بیشتر بود (P<0.001). نتایج نشان داد که استفاده از کاه جو خیسیده در جیره گاوهای شیرده با تولید متوسط قابل توصیه می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    افضل زاده، احمد، قربانی فارمد، هادی، دانش مسگران، محسن، و خادم، علی اکبر. (1389). استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 12(2)، 37-50. SID. https://sid.ir/paper/208991/fa

    Vancouver: کپی

    افضل زاده احمد، قربانی فارمد هادی، دانش مسگران محسن، خادم علی اکبر. استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1389؛12(2):37-50. Available from: https://sid.ir/paper/208991/fa

    IEEE: کپی

    احمد افضل زاده، هادی قربانی فارمد، محسن دانش مسگران، و علی اکبر خادم، “استفاده از کاه جو خیسیده و یونجه در جیره گاوهای شیرده،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 12، no. 2، pp. 37–50، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208991/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button