Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

931
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

517
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید های چرب منی در خروس های مسن مادر گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 279 | صفحه پایان 290

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید های چرب اسپرم در خروس های مسن مادر گوشتی سویه راس 308 بود. به همین منظور از تعداد 12 قطعه خروس مادر گوشتی در سن 52 هفتگی, در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار و چهار تکرار به مدت هشت هفته استفاده شد. تیمارها ی آزمایشی شامل جیره های با سطوح 0. 52 (توصیه راهنمای پرورش سویة راس 308), 0. 68 و 0. 83 درصد از اسید آمینه آرژنین بود. اسپرم گیری از خروس ها هر 14 روز یکبار و در هفته های 54, 56, 58 و 60 آزمایش انجام شد. در پایان دوره نیز از همه ی خروس ها نمونه ی اسپرم جمع آوری و ترکیب اسیدهای چرب اسپرم مورد بررسی قرار گرفت. در هفته 56, حجم منی خروس هایی که از تیمار 0. 68 درصد آرژنین استفاده کرده بودند, نسبت به دیگر تیمار ها بالاتر بود (0. 05 > P). در هفته ی 60 سطوح 0. 52 و 0. 68 درصد آرژنین؛ حجم منی, درصد جنبایی کل و پیش رونده ی بالاتری نسبت به سطح 0. 83 درصد آرژنین داشت (0. 05> P). در هفته ی 58, درصد اسپرم های با ریخت شناسی ناهنجار در خروس هایی که از تیمار 0. 68 و 0. 83 درصد آرژنین استفاده کرده بودند نسبت به گروه 0. 52 درصد آرژنین کمتر بود (0. 05 > P). غلظت منی, فعالیت غشای پلاسمایی و ترکیب اسیدهای چرب تحت تأثیر تیمارهای مورد استفاده در این آزمایش قرار نگرفتند. بر اساس نتایج حاصل, استفاده از 0. 68 درصد آرژنین (30 درصد بیش تر از نیاز) در جیره, برخی فراسنجه های کیفی اسپرم در خروس های مسن گله مادر گوشتی بهبود می بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عباس پور، بهنام، شریفی، سیدداوود، غضنفری، شکوفه، محمدی سنگ چشمه، عبداله، و هنربخش، شیرین. (1398). تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید های چرب منی در خروس های مسن مادر گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 21(2 )، 279-290. SID. https://sid.ir/paper/209010/fa

    Vancouver: کپی

    عباس پور بهنام، شریفی سیدداوود، غضنفری شکوفه، محمدی سنگ چشمه عبداله، هنربخش شیرین. تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید های چرب منی در خروس های مسن مادر گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1398؛21(2 ):279-290. Available from: https://sid.ir/paper/209010/fa

    IEEE: کپی

    بهنام عباس پور، سیدداوود شریفی، شکوفه غضنفری، عبداله محمدی سنگ چشمه، و شیرین هنربخش، “تأثیر اسید آمینه آرژنین بر صفات کیفی و ترکیب اسید های چرب منی در خروس های مسن مادر گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 21، no. 2 ، pp. 279–290، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209010/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا