APA:
کپیجمیلی، فرشته، گلیان، ابوالقاسم، کرمانشاهی، حسن، حسن آبادی، احمد، و زرقی، حیدر. (1395). اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(2 )، 287-297. SID. https://sid.ir/paper/209107/fa
Vancouver:
کپیجمیلی فرشته، گلیان ابوالقاسم، کرمانشاهی حسن، حسن آبادی احمد، زرقی حیدر. اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(2 ):287-297. Available from: https://sid.ir/paper/209107/fa
IEEE:
کپیفرشته جمیلی، ابوالقاسم گلیان، حسن کرمانشاهی، احمد حسن آبادی، و حیدر زرقی، “اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 2 ، pp. 287–297، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209107/fa