Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,057
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

624
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تاثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار

صفحات

 صفحه شروع 107 | صفحه پایان 118

چکیده

 ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و تاثیر آن بر عملکرد, صفات کمی و کیفی تخم مرغ, و فراسنجه های تولیدمثلی مرغ های تخمگذار, در دو آزمایش جداگانه بررسی شد. از 120 قطعه مرغ تخمگذار لگهورن (های لاین W-36) در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار برای بررسی اثر گیاه خرفه بر عملکرد تخمگذاری استفاده شد. مرغ ها به مدت هشت هفته جیره های حاوی سطوح گوناگون پودر گیاه خرفه (صفر, یک, دو, و سه درصد) را دریافت کردند. میزان انرژی خام, پروتئین خام, چربی خام, و فیبر خام نمونه های خرفه به ترتیب 2921.67 کیلوکالری بر کیلوگرم ماده خشک, 22.28 درصد, 3.99 درصد, و 9.47 درصد ماده خشک بود. انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری و حقیقی خرفه به ترتیب 1864.70 و 1956.08 کیلوکالری بر کیلوگرم ماده خشک بود. سطوح پودر گیاه خرفه در جیره اثری بر عملکرد مرغ های تخمگذار نداشت. استحکام پوسته, ضخامت پوسته, رنگ زرده تخم مرغ, وزن تخمدان, وزن اویداکت, تعداد فولیکول زرد بزرگ, و وزن بزرگترین فولیکول در مرغ های تغذیه شده با پودر گیاه خرفه به نسبت پرندگان شاهد بیشتر بود (P<0.05). بر اساس نتایج تحقیق حاضر, استفاده از پودر گیاه خرفه در جیره های تخمگذار, صفات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های تولیدمثلی را بهبود می بخشد. بنابراین می توان پودر گیاه خرفه را تا سطح سه درصد در تغذیه مرغ های تخمگذار استفاده کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جمالی، محمدرضا، قربانی، محمدرضا، طاطار، احمد، سالاری، سمیه، و چاجی، مرتضی. (1395). تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تاثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 107-118. SID. https://sid.ir/paper/209150/fa

    Vancouver: کپی

    جمالی محمدرضا، قربانی محمدرضا، طاطار احمد، سالاری سمیه، چاجی مرتضی. تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تاثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):107-118. Available from: https://sid.ir/paper/209150/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا جمالی، محمدرضا قربانی، احمد طاطار، سمیه سالاری، و مرتضی چاجی، “تعیین ارزش غذایی پودر گیاه خرفه و بررسی تاثیر سطوح آن در جیره بر عملکرد مرغ های تخمگذار،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 107–118، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209150/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا