مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

29,766
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

749
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر تفاله لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده، و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 129 | صفحه پایان 140

چکیده

 به منظور تعیین اثر سطوح تفاله لیموترش و اسیدهای آلی بر عملکرد, صفات لاشه, مورفولوژی روده, سطح ایمنی, و فراسنجه های بیوشیمیایی خون از 288 قطعه جوجه گوشتی سویه راس-308, در آزمایشی فاکتوریل 2×3 با سه سطح تفاله لیمو (صفر, 1.5, و سه درصد جیره), دو سطح گلوباسید (صفر و 0.1 درصد جیره) در قالب طرح کاملا تصادفی شش تیمار, چهار تکرار, و 12 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. تغذیه پرندگان با جیره های حاوی تفاله لیموترش و مکمل اسیدهای آلی مصرف خوراک, میزان افزایش وزن و وزن زنده را افزایش داد (P<0.05). تغذیه پرندگان با تفاله لیموترش و اسیدهای آلی به تنهایی بر صفات لاشه جوجه ها تاثیر نداشت, در حالی که در ترکیب آنها درصد ران افزایش یافت (P<0.05). استفاده از سه درصد تفاله لیموترش و نیز ترکیب لیموترش و مکمل اسیدهای آلی عمق کریپت را در ژژنوم افزایش داد (P<0.05). تغذیه پرندگان با جیره های حاوی تفاله لیموترش و مکمل اسیدهای آلی تاثیرات معنی داری بر سطح ایمنی و فراسنجه های بیوشیمیایی خون نداشت. به طور کلی, استفاده از تفاله لیموترش تا سه درصد در جیره به همراه 0.1 درصد مخلوط اسیدهای آلی موجب بهبود عملکرد, صفات لاشه, و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    گل محمدی، یوسف، و نوبخت، علی. (1395). اثر تفاله لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد, مورفولوژی روده, و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(1)، 129-140. SID. https://sid.ir/paper/209161/fa

    Vancouver: کپی

    گل محمدی یوسف، نوبخت علی. اثر تفاله لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد, مورفولوژی روده, و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(1):129-140. Available from: https://sid.ir/paper/209161/fa

    IEEE: کپی

    یوسف گل محمدی، و علی نوبخت، “اثر تفاله لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد, مورفولوژی روده, و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 1، pp. 129–140، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209161/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button