مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

511
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید، سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 81

چکیده

 تأثیر غده کامل سیر تازه بر شاخص تولید, سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه در دو آزمایش مستقل در شرایط طبیعی و در شرایط تنش سرمائی با استفاده از 592 قطعه جوجه خروس یک روزه سویه آرین به مدت 42 روز مطالعه شد. آزمایش اول در دمای طبیعی با چهار تیمار, چهار تکرار و 21 پرنده در هر تکرار و آزمایش دوم در شرایط استرس سرمایی با چهار تیمار, چهار تکرار و 16 پرنده در هر تکرار در قالب طرح کاملاً تصادفی متعادل اجرا شدند. تیمارهای غذایی در هر دو آزمایش شامل 1-جیره پایه بدون سیر (تیمار شاهد) 2-جیره دارای 5/0 درصد سیر 3-جیره داری یک درصد سیر و 4-جیره دارای 5/1 درصد سیر بودند. بالاترین مقدار افزایش وزن روزانه و شاخص تولید در هر دو شرایط دمای معمولی و استرس سرمایی مربوط به تیمار 5/0 درصد سیر بود (01/0P

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ورمقانی، صیفعلی، کریمی ترشیزی، محمدامیر، لطف الهیان، هوشنگ، جعفری، هوشنگ، و نعمتی، محمدحسین. (1397). تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید, سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(1 )، 69-81. SID. https://sid.ir/paper/209201/fa

    Vancouver: کپی

    ورمقانی صیفعلی، کریمی ترشیزی محمدامیر، لطف الهیان هوشنگ، جعفری هوشنگ، نعمتی محمدحسین. تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید, سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(1 ):69-81. Available from: https://sid.ir/paper/209201/fa

    IEEE: کپی

    صیفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، هوشنگ جعفری، و محمدحسین نعمتی، “تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید, سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 1 ، pp. 69–81، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209201/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button