APA:
کپیورمقانی، صیفعلی، کریمی ترشیزی، محمدامیر، لطف الهیان، هوشنگ، جعفری، هوشنگ، و نعمتی، محمدحسین. (1397). تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید, سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 20(1 )، 69-81. SID. https://sid.ir/paper/209201/fa
Vancouver:
کپیورمقانی صیفعلی، کریمی ترشیزی محمدامیر، لطف الهیان هوشنگ، جعفری هوشنگ، نعمتی محمدحسین. تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید, سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1397؛20(1 ):69-81. Available from: https://sid.ir/paper/209201/fa
IEEE:
کپیصیفعلی ورمقانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، هوشنگ لطف الهیان، هوشنگ جعفری، و محمدحسین نعمتی، “تأثیر سطوح مختلف غده کامل سیر تازه بر عملکرد تولید, سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 20، no. 1 ، pp. 69–81، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209201/fa