APA:
کپیعزیزی، زینب، برزگر، طاهر، و قهرمانی، زهرا. (1396). تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(2 )، 387-400. SID. https://sid.ir/paper/209214/fa
Vancouver:
کپیعزیزی زینب، برزگر طاهر، قهرمانی زهرا. تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(2 ):387-400. Available from: https://sid.ir/paper/209214/fa
IEEE:
کپیزینب عزیزی، طاهر برزگر، و زهرا قهرمانی، “تأثیر اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه "زرد جلالی" تحت تنش کم آبی،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 2 ، pp. 387–400، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209214/fa