مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

554
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

488
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب

صفحات

 صفحه شروع 701 | صفحه پایان 715

چکیده

 اولین مولفه ای که در ویژگی های کیفی میوه خربزه تعیین کننده می باشد به طور قطع شیرینی یا میزان قند آن است. جهت بررسی تاثیر پیوند در شرایط کم آبیاری, بر ویژگی های کیفی میوه, آزمایشی به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال زراعی 1393 در مزرعه پژوهشی موسسه آموزش عالی امام خمینی (ره) وابسته به وزارت جهاد کشاورزی در کرج اجرا گردید. در این پژوهش از توده بومی خربزه سوسکی زرد به عنوان پیوندک و از کدوهای تجاری ارقام هیبریدی شینتوزا و فرو به عنوان پایه استفاده شد. خربزه های پیوند شده روی پایه های هیبریدی کدو همراه با خربزه های خود پیوندی (سوسکی زرد روی سوسکی زرد) و غیر پیوندی (شاهد) در سه سطح آبیاری 60, 80 و 100 درصد (شاهد), بر اساس تخلیه رطوبتی خاک, تحت سیستم آبیاری قطره ای مورد ارزیابی قرار گرفتند. مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین (54/25 میلی گرم بر گرم) و کمترین (98/16 میلی گرم بر گرم) مقدار ساکارز گوشت میوه به ترتیب مربوط به گیاهان غیر پیوندی در سطح آبیاری 80 درصد و ترکیب پیوندی خربزه سوسکی زرد روی سوسکی زرد در سطح آبیاری 60 درصد بود. علاوه براین در سطح کم آبیاری 60 درصد, گیاهان پیوندی بر پایه های هیبریدی کدو از درصد ساکارز بالاتری در مقایسه با میوه گیاهان غیر پیوندی و خود پیوندی برخوردار بودند. بیشترین (58/7) و کمترین (29/5) امتیاز کسب شده توسط داوران (تست پانل) مربوط به صفت شیرینی گوشت

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رمضان، داریوش. (1396). ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(3 )، 701-715. SID. https://sid.ir/paper/209362/fa

    Vancouver: کپی

    رمضان داریوش. ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(3 ):701-715. Available from: https://sid.ir/paper/209362/fa

    IEEE: کپی

    داریوش رمضان، “ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 3 ، pp. 701–715، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209362/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا