APA:
کپیرمضان، داریوش. (1396). ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 19(3 )، 701-715. SID. https://sid.ir/paper/209362/fa
Vancouver:
کپیرمضان داریوش. ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1396؛19(3 ):701-715. Available from: https://sid.ir/paper/209362/fa
IEEE:
کپیداریوش رمضان، “ارزیابی تاثیر پایه های تجاری هیبریدی کدو بر برخی از صفات کیفی و پارامترهای بیوشیمیایی میوه و برگ خربزه توده بومی سوسکی زرد در شرایط کمبود آب،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 19، no. 3 ، pp. 701–715، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209362/fa