مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

781
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر زمان برداشت بر برخی فلاونوئیدها در بافت های مختلف میوه بالغ ارقام تجاری پرتقال

صفحات

 صفحه شروع 841 | صفحه پایان 853

چکیده

 به منظور بررسی تاثیر زمان برداشت بر مقدار برخی فلاونوئیدها در بافت های مختلف میوه ارقام ﭘرتقال, آزمایشی به صورت طرح اسپلیت پلات (کرت های خردشده) در زمان بر پایه کاملا تصادفی در سه تکرار در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال 88-1387 انجام گرفت. در این طرح, فاکتور اصلی شامل بافت های مختلف میوه (برون بر, میان بر و درون بر) و فاکتور فرعی شامل میوه های بالغ چهار رقم ﭘرتقال ("تامسون ناول", "واشنگتن ناول", "سانگین" و "لبنانی") در هفت مرحله زمان برداشت (به فاصله هر 15 روز از اول آبان) بود. براساس نتایج, زمان برداشت بر کلیه متغیرهای اندازه گیری شده اثر معنادار داشت, به طوری که وزن خشک میوه با گذشت زمان (برداشت ششم) افزایش یافت و مواد جامد محلول نیز در این مرحله بیشتر از زمان های دیگر برداشت (11.81 درصد) تولید شد. بیشترین مقدار نارنجین (435.3 میلی گرم در لیتر) در بافت آلبیدو در مرحله سوم برداشت مشاهده شد که با برداشت مرحله پنجم (بافت برون بر) و ششم (بافت میان بر) اختلاف معناداری نداشت و کمترین مقدار آن (87.6 میلی گرم در لیتر) در درون بر میوه در مرحله چهارم برداشت, تولید شد. حداکثر مقدار هسپریدین (219.1 میلی گرم در لیتر) در مرحله ششم برداشت در بافت برون بر تولید شد. نوع رقم بر مقدار نارنجین و هسپریدین تاثیر معنادار داشت که در بین ارقام بیشترین مقدار نارنجین و هسپریدین به ترتیب 573.6 و272.4  میلی گرم در لیتر در پرتقال تامسون در مرحله ششم برداشت استخراج شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    همتی، خدایار، ملکیان، ماجده، قاسم نژاد، عظیم، و همتی، نسترن. (1394). تاثیر زمان برداشت بر برخی فلاونوئیدها در بافت های مختلف میوه بالغ ارقام تجاری پرتقال. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 17(4)، 841-853. SID. https://sid.ir/paper/209464/fa

    Vancouver: کپی

    همتی خدایار، ملکیان ماجده، قاسم نژاد عظیم، همتی نسترن. تاثیر زمان برداشت بر برخی فلاونوئیدها در بافت های مختلف میوه بالغ ارقام تجاری پرتقال. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1394؛17(4):841-853. Available from: https://sid.ir/paper/209464/fa

    IEEE: کپی

    خدایار همتی، ماجده ملکیان، عظیم قاسم نژاد، و نسترن همتی، “تاثیر زمان برداشت بر برخی فلاونوئیدها در بافت های مختلف میوه بالغ ارقام تجاری پرتقال،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 17، no. 4، pp. 841–853، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209464/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا