مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,278
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برآورد نیازهای دمایی شش رقم تجاری زردآلوی منطقه شاهرود در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 32

چکیده

 در تحقیق حاضر, نیاز سرمایی و نیاز گرمایی گل دهی شش رقم تجاری زردآلوی منطقه شاهرود به نام های محلی جعفری, قوامی, جهانگیری, خیاری, خیوه ای و رجبعلی در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای مورد بررسی قرار گرفت. رقم رجبعلی و تا حدودی رقم جهانگیری در شرایط آزمایشگاهی در 500 ساعت دمای چهار درجه سانتی گراد شروع به گلدهی کردند. بقیه ارقام به جز خیاری در 750 ساعت گلدهی خود را آغاز کردند. رقم خیاری در 1000 ساعت شروع به گلدهی کرد. با توجه به اختلاف کم تاریخ گلدهی ارقام مورد بررسی, نتایج مزرعه ای نشان دهنده اختلاف کم ارقام از نظر نیاز سرمایی بر حسب مدل های مختلف بود, اما میزان نیاز سرمایی اندازه گیری شده بر اساس مدل های مختلف تفاوت های قابل توجهی داشتند. بر اساس مدل ساعات سرمایی ارقام حدود 1400 ساعت نیاز سرمایی داشتند, درحالی که بر اساس مدل یوتا, کارولینای شمالی و نیاز سرمایی کم این میزان برای ارقام مورد بررسی به ترتیب حدود 1000, 740 و 770 واحد بود. نیاز سرمایی بر اساس مدل دینامیکی برای همه ارقام 71 قسمت بود. میزان نیاز گرمایی برای ارقام از 1829 درجه ساعت در رقم خیوه ای تا 3387 درجه ساعت در رقم جعفری متفاوت بود. ارقام از لحاظ شروع گلدهی اختلاف چندانی با یکدیگر نداشتند, اما بین طول مدت گلدهی آن ها حدود یک هفته اختلاف وجود داشت. در مکان هایی که نیاز سرمایی به خوبی برآورده می شود, تفاوت ها در زمان شکوفایی ارقام کم است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضایی، مهدی. (1391). برآورد نیازهای دمایی شش رقم تجاری زردآلوی منطقه شاهرود در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 14(1)، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/209549/fa

    Vancouver: کپی

    رضایی مهدی. برآورد نیازهای دمایی شش رقم تجاری زردآلوی منطقه شاهرود در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای. به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1391؛14(1):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/209549/fa

    IEEE: کپی

    مهدی رضایی، “برآورد نیازهای دمایی شش رقم تجاری زردآلوی منطقه شاهرود در شرایط آزمایشگاهی و مزرعه ای،” به زراعی کشاورزی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 14، no. 1، pp. 21–32، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button