APA:
کپیسپهری، مژگان، جهاندیده مهجن آبادی، وحیداله، اسدی رحمانی، هادی، و صادقی حصنی، علی. (1394). اثر باکتری Rhizobium leguminosarum b.v. phaseoli بر رشد, فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و جذب عناصر غذایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris) در شرایط تنش شوری. مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار، 5(2)، 165-180. SID. https://sid.ir/paper/209950/fa
Vancouver:
کپیسپهری مژگان، جهاندیده مهجن آبادی وحیداله، اسدی رحمانی هادی، صادقی حصنی علی. اثر باکتری Rhizobium leguminosarum b.v. phaseoli بر رشد, فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و جذب عناصر غذایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris) در شرایط تنش شوری. مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار[Internet]. 1394؛5(2):165-180. Available from: https://sid.ir/paper/209950/fa
IEEE:
کپیمژگان سپهری، وحیداله جهاندیده مهجن آبادی، هادی اسدی رحمانی، و علی صادقی حصنی، “اثر باکتری Rhizobium leguminosarum b.v. phaseoli بر رشد, فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و جذب عناصر غذایی گیاه لوبیا (Phaseolus vulgaris) در شرایط تنش شوری،” مجله الکترونیک مدیریت خاک و تولید پایدار، vol. 5، no. 2، pp. 165–180، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209950/fa