مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

814
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه شنبلیله (.Trigonella foenum-graecum L)

صفحات

 صفحه شروع 249 | صفحه پایان 257

چکیده

 به منظور مطالعه اثر تیمارهای مختلف کودهای آلی و شیمیایی بر شاخص های کمی و کیفی گیاه علوفه ای شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.), آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار و شش تیمار در سال زراعی 85-1384 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شامل چهار نوع کود آلی (کود گاوی به میزان 40 تن در هکتار, کود گوسفندی به میزان 30 تن در هکتار, کود مرغی به میزان 20 تن در هکتار و کمپوست به میزان 30 تن در هکتار), کود شیمیایی (100 کیلوگرم در هکتار نیتروژن با استفاده از کود اوره و 250 کیلوگرم فسفات آمونیوم) و تیمار شاهد بود. نتایج مقایسه میانگین ها نشان داد که بیشترین عملکرد علوفه تر (5618 کیلوگرم در هکتار) و خشک (565 کیلوگرم در هکتار) در تیمار کاربرد کود شیمیایی به دست آمد. تیمار کود مرغی بیشترین درصد قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی برگ و کمترین مقدار قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی ساقه را دارا بود. کمترین درصد قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی برگ و بیشترین مقدار قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی ساقه در تیمار کود شیمیایی مشاهده شد. بطور کلی نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که تیمار کود شیمیایی در مقایسه با سایر تیمارهای کودی دارای برتری نسبی در صفات کمی مورد ارزیابی بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدآبادی، علی اصغر، رضوانی مقدم، پرویز، فلاحی، جبار، و برومندرضازاده، زینت. (1390). بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه شنبلیله (.Trigonella foenum-graecum L). بوم شناسی کشاورزی، 3(2)، 249-257. SID. https://sid.ir/paper/211132/fa

    Vancouver: کپی

    محمدآبادی علی اصغر، رضوانی مقدم پرویز، فلاحی جبار، برومندرضازاده زینت. بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه شنبلیله (.Trigonella foenum-graecum L). بوم شناسی کشاورزی[Internet]. 1390؛3(2):249-257. Available from: https://sid.ir/paper/211132/fa

    IEEE: کپی

    علی اصغر محمدآبادی، پرویز رضوانی مقدم، جبار فلاحی، و زینت برومندرضازاده، “بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه شنبلیله (.Trigonella foenum-graecum L)،” بوم شناسی کشاورزی، vol. 3، no. 2، pp. 249–257، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/211132/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button