Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

789
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تنوع کوکسیهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین در برخی نمونه های لبنی غیرپاستوریزه

صفحات

 صفحه شروع 808 | صفحه پایان 815

چکیده

 در این تحقیق باکتریهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین از محصولات لبنی (34 نمونه جمع آوری شده از دامداریهای متفاوت) جداسازی شدند. نتایج نشان داد که 9 جدایه از میان 105 جدایه توانایی تولید باکتریوسین را داشتند. این 9 جدایه از نظر فنوتیپی و بیوشیمیایی به عنوان کوکسیهای اسید لاکتیک شناسایی و ماده ضدمیکروبی تولید شده توسط آنها با تریپسین و پروتئینازk  غیرفعال شد. این باکتریوسین ها در دامنه وسیعی از pH فعال هستند. باکتریوسین تولید شده نه تنها باکتریهای اسید لاکتیک دیگر را مهار می کند بلکه اثر مهاری روی Listeria monocytogenese دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرحسینی، محبوبه، نحوی، ایرج، امتیازی، گیتی، و توسلی، منوچهر. (1389). بررسی تنوع کوکسیهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین در برخی نمونه های لبنی غیرپاستوریزه. زیست شناسی ایران، 23(6)، 808-815. SID. https://sid.ir/paper/21166/fa

    Vancouver: کپی

    میرحسینی محبوبه، نحوی ایرج، امتیازی گیتی، توسلی منوچهر. بررسی تنوع کوکسیهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین در برخی نمونه های لبنی غیرپاستوریزه. زیست شناسی ایران[Internet]. 1389؛23(6):808-815. Available from: https://sid.ir/paper/21166/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه میرحسینی، ایرج نحوی، گیتی امتیازی، و منوچهر توسلی، “بررسی تنوع کوکسیهای اسید لاکتیک تولید کننده باکتریوسین در برخی نمونه های لبنی غیرپاستوریزه،” زیست شناسی ایران، vol. 23، no. 6، pp. 808–815، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21166/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا