Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,170
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

551
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها، درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه

صفحات

 صفحه شروع 295 | صفحه پایان 302

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    شکاری، مهدیه، و رضانژاد، فرخنده. (1391). بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها, درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه. زیست شناسی ایران، 25(2)، 295-302. SID. https://sid.ir/paper/21191/fa

    Vancouver: کپی

    شکاری مهدیه، رضانژاد فرخنده. بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها, درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه. زیست شناسی ایران[Internet]. 1391؛25(2):295-302. Available from: https://sid.ir/paper/21191/fa

    IEEE: کپی

    مهدیه شکاری، و فرخنده رضانژاد، “بررسی مقایسه ای مقدار رنگیزه ها, درصد خندانی و وزن خشک مغز در دو رقم پسته (.Pistacia vera L) طی نمو میوه،” زیست شناسی ایران، vol. 25، no. 2، pp. 295–302، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21191/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا