مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,185
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل بر رشد، تغذیه و بازماندگی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) پرورشی

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 22

چکیده

 اثر پروبیوتیک باکتوسل شامل باکتری اسید لاکتیکی به نام Pediococcus acidilactici MA 18.5M بر رشد, تغذیه و بازماندگی ماهی آمور پرورشی در تحقیق حاضر مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 300 عدد بچه ماهی آمور با استفاده از جیره دستی تغذیه شدند. 4 تیمار مختلف مورد بررسی در این تحقیق شامل تیمار شاهد (غذای دستی بدون افزودن باکتوسل) و نیز سه تیمار حاوی 0.1, 0.2 و 0.3 گرم پروبیوتیک باکتوسل در هر کیلوگرم غذای پایه بودند. با توجه به نتایج, استفاده از پروبیوتیک باکتوسل سبب تغییر معنی دار فاکتورهای رشد (به جز طول چنگالی), تغذیه و بقاء نگردید اما مقادیر 0.1 و 0.2 گرم در هر کیلوگرم غذا از بین تیمارهای آزمایشی عملکرد بهتری را نشان دادند. از این رو موثرترین دوز پیشنهادی برابر 0.1 گرم بر کیلوگرم (تیمار 1) است زیرا هر چند در بسیاری از فاکتورها تفاوت معنی داری با تیمار 2 (0.2 گرم بر کیلوگرم) و شاهد نداشت اما میزان بسیاری از فاکتورهای مطلوب همچون افزایش وزن بدن, درصد افزایش وزن بدن, ضریب رشد ویژه, ضریب کارایی پروتئین در تیمار 1 بیشتر از سایر تیمارها بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    حسینی فرد، سیدمهدی، قبادی، شایان، و گرایلی، محدثه. (1393). تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل بر رشد, تغذیه و بازماندگی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) پرورشی. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، 5(4 (پیاپی 18))، 13-22. SID. https://sid.ir/paper/212277/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی فرد سیدمهدی، قبادی شایان، گرایلی محدثه. تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل بر رشد, تغذیه و بازماندگی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) پرورشی. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده[Internet]. 1393؛5(4 (پیاپی 18)):13-22. Available from: https://sid.ir/paper/212277/fa

    IEEE: کپی

    سیدمهدی حسینی فرد، شایان قبادی، و محدثه گرایلی، “تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک باکتوسل بر رشد, تغذیه و بازماندگی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) پرورشی،” تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، vol. 5، no. 4 (پیاپی 18)، pp. 13–22، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/212277/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا