مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

467
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

713
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پودر دارچین (Cinnamomum zelanicum) در جیره غذایی بر شاخص های رشد، بقا و ترکیبات شیمیایی عضله ماهی کپور معمولی

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 91

چکیده

 در این پژوهش اثرات تغذیه با پودر دارچین (Cinnamomum zelanicum) به غذای ماهی کپور و تاثیر آن بر ترکیبات شیمیایی عضله کپور معمولی (Cyprinus carpio) مورد بررسی قرار گرفت. تعداد 240 عدد بچه ماهی کپور معمولی با وزن متوسط 12/1 ± 14/11 گرم در چهار تیمار 0, 5, 10 و 15 گرم در کیلوگرم پودر دارچین برای مدت 60 روز در 12 مخزن فایبر گلاس 135 لیتری مورد تغذیه قرار گرفتند. در اول دوره و پایان دوره, از هر تیمار 10 نمونه تصادفی ماهی جهت سنجش شاخص های رشد (درصد رشد ویژه, نرخ رشد نسبی, افزایش وزن, افزایش طول, ضریب تبدیل غذایی, نسبت بازده پروتئین) و فاکتور وضعیت ترکیبات شیمیایی (رطوبت, پروتئین, چربی, فیبر و خاکستر) به آزمایشگاه ارسال گردید. تقریبا تمام شاخص-های رشد مورد مطالعه که شامل افزایش وزن, افزایش طول, نرخ رشد نسبی, درصد رشد ویژه و نسبت بازده پروتئین در تیمار تغذیه شده با جیره حاوی 10 گرم در کیلوگرم خوراک پودر دارچین بودند, افزایش معنی داری نسبت به تیمار شاهد داشت (05/0P< ). درصد بقا ماهیان بالا بود و بیشترین درصد ماندگاری ماهیان در تیمار 10 گرم در کیلوگرم خوراک پودر دارچین بود. آنالیز ترکیبات شیمیایی نشان داد که بیشترین میانگین پروتئین و رطوبت تیمارهای پژوهش, در تیمار 10 گرم در کیلوگرم خوراک پودر دارچین بود و بیشترین میانگین چربی و کربوهیدرات عضله در تیمار شاهد می باشد. بین میانگین فاکتورهای فیبر و خاکستر تیمارهای آزمایش اختلاف معنی داری مشاهده نشد (05/0

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برتینا، سولماز، و چله مال دزفول نژاد، مژده. (1396). اثر پودر دارچین (Cinnamomum zelanicum) در جیره غذایی بر شاخص های رشد, بقا و ترکیبات شیمیایی عضله ماهی کپور معمولی. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، 8(1 (پیاپی 27) )، 79-91. SID. https://sid.ir/paper/212288/fa

    Vancouver: کپی

    برتینا سولماز، چله مال دزفول نژاد مژده. اثر پودر دارچین (Cinnamomum zelanicum) در جیره غذایی بر شاخص های رشد, بقا و ترکیبات شیمیایی عضله ماهی کپور معمولی. تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده[Internet]. 1396؛8(1 (پیاپی 27) ):79-91. Available from: https://sid.ir/paper/212288/fa

    IEEE: کپی

    سولماز برتینا، و مژده چله مال دزفول نژاد، “اثر پودر دارچین (Cinnamomum zelanicum) در جیره غذایی بر شاخص های رشد, بقا و ترکیبات شیمیایی عضله ماهی کپور معمولی،” تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده، vol. 8، no. 1 (پیاپی 27) ، pp. 79–91، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/212288/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button