مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,292
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

983
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سبک مصرف غذا در تعلیم و تربیت اسلامی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 41

چکیده

 مشاهده متن هدف: هدف از این پژوهش تبیین و معرفی سبک مصرف غذا در آموزه های تعلیم و تربیت دین اسلام می باشد.روش: این تحقیق از نوع تحقیقات بنیادی نظری می باشد و به لحاظ روش تحقیق به صورت توصیفی و تحلیلی است و به روش کتابخانه ای و با استفاده از امکانات رایانه ای, مطالب از کتابخانه های دیجیتالی و صفحات وب جمع آوری شده است.یافته ها: توجهی جامع به گزاره های اسلام در موضوع تغذیه نشانگر سبک و برنامه مشخص در مصرف غذا می باشد. در این تحقیق سعی شده است که با ارائه یک دسته بندی جدید در سبک مصرف غذا در اسلام نشان داده شود که نگاه اسلام به غذا یک نگاه یک بعدی نیست, فقط غذایی که دردهانمان می گذاریم مهم نیست, بلکه نگاه و بینش ما به غذایی که می خوریم چگونه است؟ از کجا آمده؟ چه باید بخوریم؟ در چه زمان و حالتی باید بخوریم؟ چگونه باید خورده شود؟ بعد از خوردن غذا چه باید کرد؟ نیز مهم می باشد. الگوی شناختی, الگوی اخلاقی, الگوی رفتاری و الگوی آثاری چهار وجهی هستند که سبک مصرف غذا در اسلام را تشکیل می دهند. نتیجه: از آنجا که یکی از مولفه های مهم برنامه تربیتی اسلام توجه و اهمیت به تغذیه است و بر طبق این مفاهیم اسلام برنامه و سبک مشخص و جامعی را پیرامون موضوع بیان کرده است, لذا بر ماست که در بکارگیری آن در رویکرد و سیاست های اجتماعی توجه کافی داشته باشیم و بصورت اجرایی از آن بهره بگیریم.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریعتی، سیدصدرالدین، ایمانی، محسن، و نوروند، احمد. (1397). سبک مصرف غذا در تعلیم و تربیت اسلامی. فرهنگ مشاوره و روان درمانی (فرهنگ مشاوره)، 9(33 )، 21-41. SID. https://sid.ir/paper/214003/fa

    Vancouver: کپی

    شریعتی سیدصدرالدین، ایمانی محسن، نوروند احمد. سبک مصرف غذا در تعلیم و تربیت اسلامی. فرهنگ مشاوره و روان درمانی (فرهنگ مشاوره)[Internet]. 1397؛9(33 ):21-41. Available from: https://sid.ir/paper/214003/fa

    IEEE: کپی

    سیدصدرالدین شریعتی، محسن ایمانی، و احمد نوروند، “سبک مصرف غذا در تعلیم و تربیت اسلامی،” فرهنگ مشاوره و روان درمانی (فرهنگ مشاوره)، vol. 9، no. 33 ، pp. 21–41، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214003/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button