APA:
کپیصابری کوچصفهانی، حسین، علی اکبر، علیرضا، و عاشورنیا، مهدی. (1390). بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA, DHA) و امگا 6 در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور, فیتوفاک و قزل آلا. زیست شناسی ایران، 24(4)، 528-538. SID. https://sid.ir/paper/21435/fa
Vancouver:
کپیصابری کوچصفهانی حسین، علی اکبر علیرضا، عاشورنیا مهدی. بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA, DHA) و امگا 6 در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور, فیتوفاک و قزل آلا. زیست شناسی ایران[Internet]. 1390؛24(4):528-538. Available from: https://sid.ir/paper/21435/fa
IEEE:
کپیحسین صابری کوچصفهانی، علیرضا علی اکبر، و مهدی عاشورنیا، “بررسی و اندازه گیری اسیدهای چرب غیر اشباع (EPA, DHA) و امگا 6 در گوشت سه نوع ماهی پرورشی کپور, فیتوفاک و قزل آلا،” زیست شناسی ایران، vol. 24، no. 4، pp. 528–538، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21435/fa