Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

925
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان مصرف دانش آموزان از مواد خوراکی موجود در فروشگاه مدرسه

صفحات

 صفحه شروع 388 | صفحه پایان 394

چکیده

 این مطالعه با روش پیمایش به بررسی کمیت و کیفیت مصرف مواد خوراکی موجود در فروشگاه مدرسه توسط دانش آموزان می پردازد. کلیه دانش آموزان پایه آخردوره های سه گانه تحصیلی (دبستان, راهنمایی و دبیرستانهای دوره های روزانه) در شهرهای بجنورد, اسفراین, شیروان جامعه آماری را تشکیل می دادند که از این گروه 490 نفر به شیوه تصادفی به عنوان نمونه برای بررسی انتخاب شدند. نتایج نشان داد نیمی ازدانش آموزان (54 درصد) در مدت حضور روزانه در مدرسه, تنها یک بار به بوفه مدرسه مراجعه کرده و خوراکی خریده اند و نزدیک به 20 درصد نیز هرگز از بوفه خریدی نداشته اند. در میان گروهی که از بوفه خرید کرده اند, اکثریت (56.8 درصد) خریدهایشان درحد متوسطی بوده است. نسبت دانش آموزانی که به میزان اندکی از بوفه خرید کرده اند ( 31.5درصد) حدودا سه برابر دانش آموزانی است که به میزان زیادی از بوفه خرید کرده اند ( 11.7درصد). درخصوص نوع کالای خریداری شده نیز اکثریت (75.30 درصد) از بوفه مدرسه کیک می خرند. پس ازآن خرید آب میوه دربین دانش آموزان (33.26) رواج دارد و در رده سوم نیز 22.24 درصد از بوفه مدرسه بیسکویت می خرند. بین متغیرهای میزان استفاده از مواد خوراکی موجود در بوفه مدرسه و متغیرهای شهرمحل تحصیل, جنسیت, شغل والدین, میزان پول توجیبی, تفاوت معنی داری وجود ندارد. به این معنی که دانش آموزان با وجود تفاوت در متغیرهای فوق,به میزان مشابهی از مواد موجود در بوفه مدرسه استفاده کرده اند. ارزیابی دانش آموزان از فروشگاه مدرسه, دوره تحصیلی, انتظارات دیگران مهم (والدین, معلم های مدرسه, دوستان) و پاداش مصرف, در میزان مصرف مواد خوراکی توسط دانش آموزان از بوفه مدرسه سهم دارد و آن را کم و یا زیاد می کنند. اصل مقاله به صورت متن کامل انگلیسی, در بخش انگلیسی قابل رویت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فروغ زاده، سیمین. (1392). بررسی میزان مصرف دانش آموزان از مواد خوراکی موجود در فروشگاه مدرسه. پژوهش و سلامت (JOURNAL OF RESEARCH AND HEALTH)، 3(2)، 388-394. SID. https://sid.ir/paper/214414/fa

    Vancouver: کپی

    فروغ زاده سیمین. بررسی میزان مصرف دانش آموزان از مواد خوراکی موجود در فروشگاه مدرسه. پژوهش و سلامت (JOURNAL OF RESEARCH AND HEALTH)[Internet]. 1392؛3(2):388-394. Available from: https://sid.ir/paper/214414/fa

    IEEE: کپی

    سیمین فروغ زاده، “بررسی میزان مصرف دانش آموزان از مواد خوراکی موجود در فروشگاه مدرسه،” پژوهش و سلامت (JOURNAL OF RESEARCH AND HEALTH)، vol. 3، no. 2، pp. 388–394، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214414/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا