مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,904
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

806
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

5

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 79

چکیده

 بهداشت و ایمنی مواد غذایی به عنوان یک اصل مهم در پیشگیری انسان از ابتلای به بیماری ها و حفظ محیط از نظر آلودگی محسوب می گردد. این تحقیق با هدف بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی می باشد. این مطالعه به صورت توصیفی - مقطعی با استفاده از پرسشنامه خود ایفای روا و پایا در بین 300 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران که به روش نمونه گیری چند مرحله ای انتخاب شدند, انجام گردید. پرسشنامه طراحی شده مشتمل بر سوالاتی در زمینه اطلاعات فردی, آگاهی و نگرش نسبت به بهداشت و ایمنی مواد غذایی بود. کلیه داده ها به وسیله نرم افزار SPSS-16 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج مطالعه نشان داد که 68%دانشجویان دارای آگاهی خوب و 31% دارای آگاهی متوسط در رابطه با بهداشت و ایمنی مواد غذایی بودند. دانشجویان نگرش خوبی نسبت به بهداشت و ایمنی مواد غذایی داشتند. بین جنس و میزان آگاهی تفاوت معنی داری مشاهده گردید (P=0.002). همچنین در بین دانشجویان دانشکده های مختلف از نظر آگاهی تفاوت آماری معنی داری وجود داشت (P=0.000). ولی تفاوت آماری معناداری در بین گروه های سنی و آگاهی, مشاهده نگردید. آگاهی داشتن نسبت به بهداشت و ایمنی مواد غذایی یک امر مهم تلقی می گردد. گرچه دانشجویان در این تحقیق از سطح آگاهی خوبی برخوردار بودند, ولی به منظور ارتقاء دادن سطح آگاهی آنها نیاز به برنامه ریزی دقیق تری احساس می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جاهدخانیکی، غلامرضا، گلستانی فر، حافظ، قدسی قاسم آبادی، ربابه، و محمدی، متین. (1391). بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی. پژوهش و سلامت (JOURNAL OF RESEARCH AND HEALTH)، 2(1)، 72-79. SID. https://sid.ir/paper/214460/fa

    Vancouver: کپی

    جاهدخانیکی غلامرضا، گلستانی فر حافظ، قدسی قاسم آبادی ربابه، محمدی متین. بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی. پژوهش و سلامت (JOURNAL OF RESEARCH AND HEALTH)[Internet]. 1391؛2(1):72-79. Available from: https://sid.ir/paper/214460/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا جاهدخانیکی، حافظ گلستانی فر، ربابه قدسی قاسم آبادی، و متین محمدی، “بررسی آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی،” پژوهش و سلامت (JOURNAL OF RESEARCH AND HEALTH)، vol. 2، no. 1، pp. 72–79، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/214460/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button