Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,063
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

527
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثرات جایگزین های آنتی بیوتیک بر لیپیدهای زرده تخم مرغ، متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 245 | صفحه پایان 258

چکیده

 این آزمایش به منظور بررسی اثر مکمل های آنتی بیوتیک, اسید آلی, پروبیوتیک و پری بیوتیک, بر صفات کیفی تخم مرغ, لیپیدهای زرده تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغان تخم گذار سویه های- لاین (W-36) انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار, 4 تکرار و 8 قطعه مرغ تخم گذار در هر تکرار در سن 32-42 هفتگی انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1- شاهد 2- جیره پایه + 150 گرم در تن آنتی بیوتیک (اکسی تتراسایکلین), 3- جیره پایه + 3 کیلوگرم در تن مکمل اسید آلی (ارگاسید), 4- جیره پایه + 50 گرم در تن پروبیوتیک (پروتکسین) و 5- جیره پایه + 2 کیلوگرم در تن پری بیوتیک (مانان الیگوساکارید) بود. نتایج نشان داد, از میان صفات مربوط به تخم مرغ, وزن تخم مرغ بوسیله تیمارهای دریافت کننده اسید آلی و پری بیوتیک بطور معنی داری افزایش یافت (P<0.05). تیمار دریافت کننده پروبیوتیک بطور معنی داری باعث کاهش کلسترول زرده تخم مرغ شد (P<0.05). گلوکز خون نیز بوسیله تیمار دریافت کننده اسید آلی بطور معنی داری افزایش یافت (P<0.05). فعالیت آنزیم ALK سرم خون, بوسیله پروبیوتیک نسبت به تیمار حاوی آنتی بیوتیک افزایش معنی داری داشت (P<0.05). نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد, استفاده از مکمل های غذایی, اثرات مفیدی بر خصوصیات تخم مرغ و متابولیت های خونی مرغان تخم گذار دارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، سیدمحمد، و شلایی، مصیب. (1393). مقایسه اثرات جایگزین های آنتی بیوتیک بر لیپیدهای زرده تخم مرغ, متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، -(105)، 245-258. SID. https://sid.ir/paper/215000/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی سیدمحمد، شلایی مصیب. مقایسه اثرات جایگزین های آنتی بیوتیک بر لیپیدهای زرده تخم مرغ, متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1393؛-(105):245-258. Available from: https://sid.ir/paper/215000/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد حسینی، و مصیب شلایی، “مقایسه اثرات جایگزین های آنتی بیوتیک بر لیپیدهای زرده تخم مرغ, متابولیت های خونی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. -، no. 105، pp. 245–258، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215000/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا