Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,305
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره و روغن گیاهی بر عملکرد، برخی صفات تخم مرغ و فراسنجه هایی بیوشیمیایی خون مرغان تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 12 | صفحه پایان 19

چکیده

 این آزمایش جهت مطالعه اثر استفاده از سطوح مختلف اوره به همراه روغن در جیره های غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و برخی از صفات تخم مرغ و فراسنجه های خونی در مرحله آخر تخم گذاری انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل شامل سه سطح اوره (0.25, 0.5 و 0.75 درصد) و دو سطح روغن گیاهی (0 و 3 درصد) در قالب طرح کاملا تصادفی با تعداد 216 قطعه مرغ تخم گذار سویه های- لاین W36 از سن 62 تا 74 هفتگی در 6 تیمار آزمایشی و 3 تکرار (12 قطعه مرغ در هر تکرار) انجام گردید. جیره های آزمایشی شامل: جیره آزمایشی با 0.25 درصد اوره با صفر درصد روغن گیاهی, جیره آزمایشی دارای 0.25 درصد اوره با 3 درصد روغن گیاهی, جیره آزمایشی حاوی 0.5 درصد اوره با صفر درصد روغن گیاهی, جیره آزمایشی حاوی 0.5 درصد اوره با 3 درصد روغن گیاهی, جیره آزمایشی دارای 0.75 درصد اوره با صفر درصد روغن گیاهی و جیره آزمایشی دارای 0.75 درصد چربی با 3 درصد روغن گیاهی بودند. نتایج حاصله از آزمایش نشان داد با اینکه استفاده از اوره در جیره غذایی مرغان تخم گذار باعث شد که مقادیر قابل توجهی از دانه ذرت و کنجاله سویای مصرفی کاهش یابد, ولی استفاده از سطوح مختلف اوره و روغن گیاهی در جیره های آزمایشی موجب اختلاف معنی داری در صفات عملکردی, خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های بیوشیمیایی خون مر غان تخم گذار نگردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوبخت، علی، عطاریان پروین، محمدرضا، شریفی، امین، و اکبری، ناصر. (1390). اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره و روغن گیاهی بر عملکرد, برخی صفات تخم مرغ و فراسنجه هایی بیوشیمیایی خون مرغان تخم گذار. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 24(2 (پیاپی 91))، 12-19. SID. https://sid.ir/paper/215057/fa

    Vancouver: کپی

    نوبخت علی، عطاریان پروین محمدرضا، شریفی امین، اکبری ناصر. اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره و روغن گیاهی بر عملکرد, برخی صفات تخم مرغ و فراسنجه هایی بیوشیمیایی خون مرغان تخم گذار. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1390؛24(2 (پیاپی 91)):12-19. Available from: https://sid.ir/paper/215057/fa

    IEEE: کپی

    علی نوبخت، محمدرضا عطاریان پروین، امین شریفی، و ناصر اکبری، “اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره و روغن گیاهی بر عملکرد, برخی صفات تخم مرغ و فراسنجه هایی بیوشیمیایی خون مرغان تخم گذار،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 24، no. 2 (پیاپی 91)، pp. 12–19، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215057/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا