APA:
کپییعقوب فر، اکبر، محمودی، امیر، و کرکودی، کیوان. (1390). تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 24(1 (پیاپی 90))، 28-35. SID. https://sid.ir/paper/215066/fa
Vancouver:
کپییعقوب فر اکبر، محمودی امیر، کرکودی کیوان. تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1390؛24(1 (پیاپی 90)):28-35. Available from: https://sid.ir/paper/215066/fa
IEEE:
کپیاکبر یعقوب فر، امیر محمودی، و کیوان کرکودی، “تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 24، no. 1 (پیاپی 90)، pp. 28–35، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215066/fa