Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,684
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

695
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین

صفحات

 صفحه شروع 28 | صفحه پایان 35

چکیده

 به منظور تعیین اثرات استفاده از اسید های آمینه کل و قابل هضم جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی تعداد 400 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه آرین در قالب طرح کاملا تصادفی با روش فاکتوریل 2×2 با 4 تیمار آزمایشی (جیره های غذایی) و 5 تکرار (تعداد 20 قطعه جوجه گوشتی در هر تکرار) استفاده شد. جیره های غذایی بر اساس توصیه نیازمندی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم سویه آرین در دو مرحله سنی پرورش صفر تا 21 و 22 تا 42 روزگی تنظیم گردید. صفات مورد ارزیابی شامل مقدار خوراک مصرفی, وزن زنده, درصد تلفات, ضریب تبدیل غذایی و ترکیبات لاشه بود. برای بررسی ترکیبات لاشه, در سن 42 روزگی از هر تیمار آزمایشی تعداد 4 قطعه پرنده کشتار گردید. نتایج آزمایش نشان داد که جیره های غذایی تنظیم شده با اسید های آمینه قابل هضم نسبت به اسیدهای آمینه کل مواد خوراکی سبب بهبود وزن زنده, ترکیبات لاشه و ضریب تبدیل غذایی جوجه های گوشتی می شود. جیره های آزمایشی که بر اساس اسیدهای آمینه کل نسبت به اسیدهای آمینه قابل هضم نیازمندی جوجه های گوشتی بود در عملکرد پرنده بیشتر تاثیر داشت. با توجه به نتایج آزمایش جیره نویسی بر اساس اسید آمینه قابل هضم مواد خوراکی با اسید آمینه کل نیازمندی جوجه های گوشتی سویه آرین قابل توصیه است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یعقوب فر، اکبر، محمودی، امیر، و کرکودی، کیوان. (1390). تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، 24(1 (پیاپی 90))، 28-35. SID. https://sid.ir/paper/215066/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوب فر اکبر، محمودی امیر، کرکودی کیوان. تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین. علوم دامی (پژوهش و سازندگی)[Internet]. 1390؛24(1 (پیاپی 90)):28-35. Available from: https://sid.ir/paper/215066/fa

    IEEE: کپی

    اکبر یعقوب فر، امیر محمودی، و کیوان کرکودی، “تعیین اثرات استفاده از اسیدهای آمینه کل و قابل هضم بر عملکرد جوجه های گوشتی سویه آرین،” علوم دامی (پژوهش و سازندگی)، vol. 24، no. 1 (پیاپی 90)، pp. 28–35، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215066/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا