مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,360
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم

صفحات

 صفحه شروع 490 | صفحه پایان 497

چکیده

 باکتریهای نمک دوست نسبی گروه هتروژنی از میکروارگانیسمها را تشکیل می دهند و قادر به رشد در دامنه نسبتا وسیعی از نمک سدیم کلراید هستند. غلظت نمک داخل سلولی این گروه از نمک دوستها, کمتر از محیط خارج سلولی آنهاست, بنابراین پروتئینهای غشایی و خارج سلولی آنها, صفات نمک دوست/ تحمل کننده نمک از خود نشان می دهند. برای جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی نمونه گیری از آب خلیج فارس و کارخانه چرم سازی انجام شد. نمونه ها در محیط کشت اختصاصی نمک دوستها غنی سازی شد و باکتریها به روش استریک پلیت خالص سازی شدند. در این پژوهش 62 باکتری از کارخانه و 16 سویه از آب خلیج فارس جداسازی شد. در اولین مرحله غربالگری باکتریهایی که قادر به تحمل دامنه بالاتری از نمک (NaCl) بودند, (42 سویه از کارخانه چرم سازی و 9 سویه از آب خلیج فارس) جداسازی شدند و سپس دومین مرحله غربالگری برای بررسی حضور آنزیمهای مختلف انجام شد. از 42 سویه جداسازی شده از کارخانه چرم سازی, 22 سویه (52.4 درصد) و از 9 سویه جداسازی شده از آب خلیج فارس, 8 سویه ( 88.9درصد) قادر به تولید آنزیمهای متفاوت بودند. نتایج نشان داد باکتریهای نمک دوست جداسازی شده پتانسیل نسبتا بالایی در تولید آنزیمهای مختلف داشتند و تغییر غلظت نمک (NaCl) در تولید آنزیم عاملی تاثیرگذار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زنجیربند، مریم، کسری کرمانشاهی، روحا، و گلبانگ، ناصر. (1388). جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم. زیست شناسی ایران، 22(3)، 490-497. SID. https://sid.ir/paper/21551/fa

    Vancouver: کپی

    زنجیربند مریم، کسری کرمانشاهی روحا، گلبانگ ناصر. جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم. زیست شناسی ایران[Internet]. 1388؛22(3):490-497. Available from: https://sid.ir/paper/21551/fa

    IEEE: کپی

    مریم زنجیربند، روحا کسری کرمانشاهی، و ناصر گلبانگ، “جداسازی باکتریهای نمک دوست نسبی تولید کننده آنزیمهای هیدرولازخارج سلولی و تحمل کننده نمک و بررسی اثر غلظت نمک سدیم کلراید بر تولید آنزیم،” زیست شناسی ایران، vol. 22، no. 3، pp. 490–497، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21551/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button