مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,558
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

878
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر آهن بر محتوای اسانس گیاه ریحان (L.asilicumb Ocimum)

صفحات

 صفحه شروع 49 | صفحه پایان 53

کلیدواژه

ریحان (Ocimum basilicum)Q3

چکیده

 آهن از عناصر ضروری ولی کم مصرف گیاهان می باشد که فعالیت بسیاری از آنزیمهای گیاه را تحت تاثیر قرار می دهد. در این بررسی, گیاه ریحان (Ocimum basilicum) در مرحله رویشی به مدت 6 روز با 21 ppm آهن تیمار شد. در این مدت رشد گیاه اندازه گیری شد و پس از جمع آوری اندام هوایی, اسانس آن مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که رشد گیاهان تیمار شده با آهن در مقایسه با گروه شاهد به شدت کاهش یافت. ترکیب غالب در گروه شاهد به ترتیب متیل کاویکل, ﮊرانیول و نرول بود, در حالیکه پس از تیمار با آهن درصد نسبی متیل کاویکل کاهش یافته و تقریبا برابر با درصد نسبی ‍ﮊرانیول و نرول شد. کاریوفیلن اکسید و نئو الواسیمن ترکیباتی هستند که درصد نسبی آنها بطور قابل ملاحظه ای در گروه تیمار شده با آهن افزایش یافت.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

رجب بیگی، الهام، قناتی، فائزه، و سفیدکن، فاطمه. (1386). بررسی تاثیر آهن بر محتوای اسانس گیاه ریحان (L.asilicumb Ocimum). مجله علوم دانشگاه تهران، 33(4 (بخش زیست شناسی))، 49-53. SID. https://sid.ir/paper/2176/fa

Vancouver: کپی

رجب بیگی الهام، قناتی فائزه، سفیدکن فاطمه. بررسی تاثیر آهن بر محتوای اسانس گیاه ریحان (L.asilicumb Ocimum). مجله علوم دانشگاه تهران[Internet]. 1386؛33(4 (بخش زیست شناسی)):49-53. Available from: https://sid.ir/paper/2176/fa

IEEE: کپی

الهام رجب بیگی، فائزه قناتی، و فاطمه سفیدکن، “بررسی تاثیر آهن بر محتوای اسانس گیاه ریحان (L.asilicumb Ocimum)،” مجله علوم دانشگاه تهران، vol. 33، no. 4 (بخش زیست شناسی)، pp. 49–53، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/2176/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button