مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

984
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال - سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming)

صفحات

 صفحه شروع 165 | صفحه پایان 171

چکیده

 سابقه و هدف: رستوریشن های متال - سرامیک در دندانپزشکی استفاده گسترده ای دارند و میزان تطابق مارژینال(marginal fitness)  مرکز توجه اغلب تحقیقات می باشد. سیستم الکتروفورمینگ می تواند تطابق مارجین ها را در حد ایده آل تامین نماید. ولی به دلیل استحکام ناکافی در مارجین ها فرآیند پخت پرسلن می تواند سبب تغییرات در تطابق مارجین ها شود. تحقیقات اندکی در مورد ارتباط بین فرآیند پخت پرسلن و تطابق مارژینال انجام شده اند. بنابراین, پژوهش آزمایشگاهی حاضر با هدف بررسی تاثیر پخت پرسلن برmarginal fitness  روکش های متال - سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ صورت پذیرفت.مواد و روشها: روش تحقیق از نوع تجربی و قبل و بعد (before-after) بود. یک دای استاندارد از جنس استیل که مربوط به یک دندان مولر فک بالا بود, تهیه شد. این دای دارای طرح تراش deep chamfer در مارجین بود. از روی این دای,coping 10  کاملا قرینه به طریق سیستم الکتروفورمینگ از جنس طلای خالص 24 عیار ساخته شد. میزان  marginal gapدر 10 نقطه در 4 جایگاه توسط میکروسکوپ الکترونی SEM اندازه گیری شد. پس از آن پرسلن گذاری روی copingها صورت گرفت و مجددا میزان marginal gap در این مرحله در همان جایگاه های قبل توسط میکروسکوپ SEM اندازه گیری شد. این دو مرحله با هم از نظر میزان gap مورد مقایسه قرار گرفتند. بررسی آماری داده ها بوسیله آزمون نمونه Paired t انجام گرفت .(a=0.056)یافته ها: میانگین gap در زمان پیش از پخت پرسلن (18.23±1.96 mm) و در زمان پس از پخت پرسلن (21.45±2.27 mm) بود. میزان marginal gap در 2 گروه پیش و پس از پخت پرسلن با هم اختلاف آماری معنی داری داشتند .(P<0.002)نتیجه گیری: نتایج نشان دادند که مراحل پخت پرسلن بر افزایش marginal gap روکش های متال سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ تاثیر دارد. این میزان افزایش gap برای طرح تراش آزمایش شده (deep chamfer) از نظر بالینی قابل قبول و کم می باشد (زیر 100 میکرون). بنابراین, ساخت رستوریشن های متال- سرامیک به روش الکتروفورمینگ جهت ایجاد marginal integrity بالا توصیه می گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سالاری، محمدحسن، جلالیان، عزت اله، و عسگریان، سارا. (1388). بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال - سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming). مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، 27(4 (پی در پی 82))، 165-171. SID. https://sid.ir/paper/21767/fa

    Vancouver: کپی

    سالاری محمدحسن، جلالیان عزت اله، عسگریان سارا. بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال - سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming). مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)[Internet]. 1388؛27(4 (پی در پی 82)):165-171. Available from: https://sid.ir/paper/21767/fa

    IEEE: کپی

    محمدحسن سالاری، عزت اله جلالیان، و سارا عسگریان، “بررسی تاثیر پخت پرسلن بر Marginal Fitness روکش های متال - سرامیک ساخته شده به روش الکتروفورمینگ (In Vitro) (Electroforming)،” مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)، vol. 27، no. 4 (پی در پی 82)، pp. 165–171، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/21767/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button